Cannabisbier ‘De Groene Buizerd’ komt met een lopend café

12-12-2022

  • A knapsack with cannabis beer 'De Groene Buizerd'A knapsack with cannabis beer 'De Groene Buizerd'
  • Walking Pub with cannabis beer 'De Groene Buizerd'Walking Pub with cannabis beer 'De Groene Buizerd'
  • Walking Pub with cannabis beer 'De Groene Buizerd'Walking Pub with cannabis beer 'De Groene Buizerd'

Achterhoeks cannabisbier ‘De Groene Buizerd’ is vanaf afgelopen weekend (09-12-2022) echt compleet groen met het lopend café: gezellig wandelen in de natuur met een biertje in je hand en vrienden aan je zijde. Je hebt de keuze uit vier routes. Startpunten zijn Uitspanning ’t Peeske in Beek, Het Wapen van Heeckeren in Hummelo, De Heikamp in Ruurlo en Berenschot’s Watermolen in Winterswijk.

Leestijd: 1 minuut

Lopend café van cannabisbier ‘De Groene Buizerd’ | Een oergezellige kroeg in beweging

Door in de natuur te wandelen ontspan je en maak je het gelukshormoon serotonine aan. Hierdoor worden je gedachten positiever! Combineer dit met het drinken van het geestverrijkende Groene Buizerd bier (en een leuk stel mensen) en je zult merken dat je terugkeert als een happy Buddha.

Met vrienden in een café zitten en bier drinken is niet per sé gezond, maar wel erg gezellig. In de buitenlucht bewegen is goed voor lichaam en geest en je kunt mooie plekken ontdekken, maar je krijgt er wel gruwelijk dorst van. Waarom combineren we die twee niet? Al wandelend bierelieren in de Achterhoekse jungle. Dorstige avonturiers kunnen nu bij een aantal Nederlandse cafés een knapzak koude Groene Buizerds en een bijbehorende routekaart ophalen. Go green en sluit je aan: verzamel vrienden en vriendinnen en trek er met de Groene Buizerd knapzak op uit.

De bierwandelingen zijn een idee van de organisator van de Zwarte Cross 

De creatieve breinen achter de Groene Buizerd hebben een aantal wandelingen uitgestippeld, van en naar een officiële Groene Buizerd drinkplaats, door de mooiste natuurgebieden van Nederland. De routes lopen dwars door de Achterhoekse jungle, maar zijn altijd bereikbaar met het OV, zodat je nooit met bier op achter het stuur hoeft te stappen. De bierwandelingen hebben verschillende lengtes. Je kunt lekker actief 2 uur doorzakken door een route van 7 kilometer te lopen of even snel een wandelend drankje doen na werk en na een uurtje weer thuis zijn.

De kosten zijn € 5,- per deelnemer. Hiervoor krijg je een routekaart en een Groene Buizerd knapzak mee met 2 flessen Groene Buizerd 0,33L om onderweg op een mooi tussenpunt op te drinken. Wil jij de komende maanden gezellig bier drinken met vrienden en vriendinnen, niet onderuitgezakt op een stoel, maar actief wandelend door het groen en in de frisse buitenlucht? Check dan de website van Groene Buizerd voor alle routes en verkooppunten.

We schreven eerder over dit cannabisbier. 

Website: De Groene Buizerd

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.