Cake bars | Cake dat lijkt op een ijslolly

28-3-2017

Geen ijslolly’s maar cake bars oftewel ‘cake op een stokje’. Deze cake bars zijn het nieuwe dessert bij het Giovane Café in Vancouver’s Fairmont Pacific Rim hotel. Hoofd patissier Jeffry Kahly en zijn team hebben een nieuwe collectie Cake Bars ontworpen met overheerlijke smaken zoals Raspberry Krunch, Coconut Pineapple, Chocolate 99 of Banana MC.

Cake bars of cake-on-a-stick

Giovane Café’s nieuwste lekkernij: de ‘cake-on-a-stick’ creatie die precies lijkt op een klassieke ijslolly. Ze lijken niet alleen op een ijslolly, maar hebben ook een dezelfde crunch. In het midden van de ijslolly bevindt zich een chewy, uit laagjes bestaande cake. Wij denken dat deze cake bars een lekkere traktatie zijn voor kinderen of als lekkernij to-go en natuurlijk leuke desserts tijdens catering voor feesten. De ‘cake-on-a-sticks’ kosten bok Giovane Café iets meer dan €7,- per stuk.

Fairmont Pacific Rim’s The Giovane Café

Het op Italië geïnspireerde Giovane Café en eethuis in hartje Vancouver viert ‘la dolce vita’ van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Overdag kunnen gasten hier genieten van een kopje koffie, een ontbijt, huisgemaakte gebakjes zoals de ‘cake bars’, authentieke panini’s en pizza’s. In de avond verandert het café tot een Italiaans eethuis waar je kunt genieten Italiaanse worsten en kaasplankjes en pasta’s. Giovane’s ‘gourmet food’ afdeling biedt een zorgvuldig geselecteerd aanbod luxe maaltijden, mooie Italiaanse lekkernijen en exclusieve geschenkjes. Ze verkopen zelfs hapjes voor een picknick.

Website: Giovane Café

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.