by Noa | Culinaire hotspot waar je 60 wijnen per glas kunt bestellen

4-9-2020

Den Haag is weer een culinaire hotspot rijker: by NOA aan de Paleisstraat in Den Haag. Een uniek concept in het hartje van de Hofstad, met de mogelijkheid om liefst 60 wijnen per glas te bestellen. Naast een selectie uit traditionele wijnlanden zoals Frankrijk en Italië serveert By NOA ook wijnen uit minder voor de hand liggende wijnlanden, zoals de Verenigde Staten en Argentinië. General Manager Dimitri Kalaitzis mikt met dit concept niet enkel op toeristen, maar hoopt ook de lokale bevolking enthousiast te maken voor by NOA, in het Mövenpick Hotel.

by Noa in het Mövenpick Hotel in Den Haag

Voor locals is een restaurant in een hotel vaak een drempel, omdat men er automatisch vanuit gaat dat deze restaurants zich richten op toeristen. General Manager Dimitri Kalaitzis wil graag laten zien dat ook inwoners van Den Haag met open armen worden ontvangen bij ‘by Noa‘.

60 wijnen per glas

Opvallend is dat bij by NOA alle wijnen die op de kaart staan ook per glas te bestellen zijn. Een gat in de markt, meent general manager Dimitri Kalaitzis. Hoe vaak gebeurt het dat je zin hebt in een wijn die je enkel per fles kunt bestellen? Je hoeft niet een hele fles te nemen om een andere wijn te proberen. Ieder zijn smaak, toch? by NOA (Paleisstraat 5) is zeven dagen per week geopend. Doordeweeks van 06.00 tot 22.00 uur. In het weekend van 06.30 tot 22.00 uur. ‘s Avonds kun je e rook nog eens genieten van verschillende jazzgenres.

Website: by NOA

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.