Buzzed – bier als navulling voor je 3D printer?

16-11-2015

‘Buzzed’ is een uitvinding van 3Dom USA gemaakt voor je 3D printer. Deze navulling voor je 3D printer is volledig geproduceerd met de afvalstoffen en bijproducten afkomstig van het bierproces.

Dit kun je met Buzzed

Het nieuwste product van 3Dom USA is ‘Buzzed’, een officiële navulling die te gebruiken is in een 3D printer. Het draad is 100% gemaakt uit afvalstoffen en bijproducten afkomstig van het bierproces. Het geproduceerde draad (‘Buzzed’) is 1,75 mm dik en geeft je eigen gemaakte product een rijk gouden kleur en een opvallende natuurlijke nerf. Het op biologische grondstoffen gebaseerde ‘Buzzed’ is reeds het tweede product in de lijn van ‘c2composites’ dat 3Dom USA op de markt brengt. Het eerste product, tevens een navulling voor de 3D printer, is volledig gemaakt van de afvalstoffen en bijproducten van koffie, genaamd ‘Wound Up’.

Bier uit een zelfgemaakte bierkroes gemaakt van bier

Als voorbeeld heeft 3Dom USA een bierkroes gemaakt van de ‘Buzzed’. Als je een 3D printer hebt kun je vanaf nu je bier uit een zelfgemaakte bierkroes, gemaakt van bier, drinken!

De navullingen van 3Dom USA zijn in vrijwel alle PLA (een soort plastic gemaakt uit natuurlijke grondstoffen) 3D printers te gebruiken. De kosten voor een rol ‘Buzzed’ bedraagt $ 49,=. Ben je geïnspireerd en heb je een mooi product gemaakt met de ‘Buzzed’, laat het ons dan weten!

Website: 3Dom USA Buzzed

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.