Bubbels voor deze klachtenafhandeling

23-11-2016

Bram Kosterink, adviseur bij van Spronsen & Partners horeca – advies, blogt over klachtafhandeling, een mooi voorbeeld wat misschien alleen in detail nog iets bubbeliger uitgevoerd had kunnen worden ;-).

Afgelopen week had ik weer het jaarlijkse familie-uitje. Een weekje in een 12-persoons huis van Landal in Duitsland met faciliteiten als een sauna, zonnebank en bubbelbad. Goed geregeld! Bij binnenkomst bleek echter dat het bubbelbad niet bubbelde. Veel teleurgestelde vrouwelijke gezichten. Waar je je al wel niet op kunt verheugen ;).
Direct maar even naar de receptie gegaan, waarna nog diezelfde middag een monteur op de stoep stond. Na een kwartiertje druk bezig geweest te zijn kwam hij met het slechte nieuws dat er deze week niet kon worden gebubbeld. Mmm… balen, wat nu? De monteur keerde terug naar de werkplaats, aangezien hij verder niks voor ons kon betekenen.

Nog geen uur later werd er aangebeld. Een flesje wijn én tegoedbonnen om gratis te bowlen. Netjes en snel opgelost, eigenlijk nog beter dan een bubbelbad, al zeg ik zelf. Ik drink liever een glas wijn en gooi een paar ballen dan dat ik me een halfuur onderdompel in de bubbels. Als knipoog had ik misschien een fles bubbelwijn gegeven, leuk geintje toch! Krijg je toch nog je bubbels. Mooi gevalletje van een prima klachtenafhandeling.
Bram Kosterink, adviseur Van Spronsen & Partners horeca-advies. Bram is te bereiken via e-mail op bramkosterink@spronsen.com en telefonisch op 071 541 88 67 of via LinkedIn.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.