Brand Your Bus | Stap in de mobiele dubbeldekker en let your event roll

20-4-2021

  • Brand Your Bus
  • Brand Your Bus
  • Brand Your Bus

Wil jij je doelgroep bereiken via een krachtige eventbeleving? Dan ben je bij Brand Your Bus aan het juiste adres. Brand Your Bus is de kameleon onder de mobiele (evenement)concepten. Of je nu op zoek bent naar een unieke merkactivatie, een zakelijk event op eigen bedrijfsterrein of een inspirerend relatie-evenement; de eindeloze mogelijkheden van Brand Your Bus maken ieder evenement tot een gegarandeerd succes. 

Leestijd: 2 minuten 

Mogelijkheden bij Brand Your Bus 

De stoere, mobiele dubbeldekker is 10,5 meter lang, heeft een hydraulisch dek, een bar met afsluitbaar uitgiftepunt en biedt plek aan twintig (zittende) tot veertig (staande) personen. Dit maakt de bus inzetbaar voor merkactivatiesf&b-concepten en vipontvangsten. De dubbeldekker is echter ook geschikt als ministage of backstagebar. Brand Your Bus realiseerde eerder al succesvolle activaties voor onder andere Holland Casino, KMS Hair en Mountain Dew. De eyecatcher was eerder ook te bewonderen op festivals als Vunzige Deuntjes, Green Garden en Jungle.  

WOW-factor 

De missie van Brand Your Bus? Het creëren van de WOW-factor. Brand Your Bus werkt volgens een eigen 360-graden activatiemodel waarbij een concept wordt bedacht, uitgewerkt en uitgevoerd. Het team van specialisten neemt klanten bij de hand bij het bedenken van de juiste campagne. Brand Your Bus vertaalt boodschappen via krachtige socialmedia campagnes en creëert de perfecte content om voor, tijdens én na het traject de juiste doelgroep te bereiken.  

Expertise en ervaring 

Het project is een samensmelting van MJR TOM en De Conceptenmakelaar, twee ondernemingen die hun expertise samenbrengen via Brand Your Bus. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring op het gebied van conceptcreatie en productie. ‘Met dit nieuwe initiatief brengen we onze specialismes samen waardoor Brand Your Bus een absolute toevoeging is voor de Nederlandse evenementenmarkt’, aldus Piet-Hein Smit, CEO van MJR TOM, en Jeroen van Schie, eigenaar van De Conceptenmakelaar. Brand Your Bus staat de klant het gehele traject bij. Zo wordt alles van a tot z geregeld: van branding tot catering en van creatief programmeren tot productie.  

Brand Your Bus inzetten voor jouw evenement? Ontdek de eindeloze mogelijkheden via de website.   

Website: Brand Your Bus

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.