Brancheboekje – De Indoor Trampolineparken in beeld

31-8-2016

  • Big Airbag

Warmond, 31 augustus 2016 – Er vindt in Nederland een sterke opkomst plaats van indoor trampolineparken. Er zijn reeds 32 locaties van dit relatief nieuwe leisure-concept, en de verwachting is dat het aantal de komende tijd nog zal toenemen. Dit blijkt uit de publicatie ‘De Indoor Trampolineparken in Beeld’ van Van Spronsen & Partners horeca-advies.

Naar verwachting zal het aantal indoor trampolineparken de komende jaren toenemen. Er zijn voor dit jaar (2016) in ieder geval plannen bekend voor de opening van nieuwe parken in Almere, Purmerend en Zwolle. De nieuwe parken zijn met name grootschalig, waardoor in deze relatief nieuwe branche nu al sprake is van schaalvergroting. Door de toename van het aantal parken ontstaat betere spreiding over het hele land waardoor landelijk gezien de bezoekersparticipatie zal stijgen. Door de professionalisering van de sector worden er ook creatieve oplossing gezocht voor de daluren, zoals het organiseren van fitness workout-sessies op de trampolines. Omdat de verblijfsduur van gasten relatief beperkt blijft, verwachten we niet dat de horeca bij trampolineparken verder zal professionaliseren dan wat nu geboden wordt bij de grote centra.

Download het volledige boekje.

Bron: Van Spronsen en Partners horeca-advies

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.