BRAM’S Gourmet Frites knutselactie | Gratis patat voor kinderen tijdens eerste Sinterklaaszondag

14-11-2019

  • Bramś Gourmet Frites knutselactie

Na een drukke en spannende Sinterklaasintocht op zaterdag 16 november, kunnen kinderen op zondag 17 november het feest écht goed aftrappen met een zelf verdiend, gratis patatje bij BRAM’S Gourmet Frites. Voor dat lekkere patatje moeten de koters wel hun handen uit de knutselmouwen steken: het gratis patatje geldt namelijk voor de kinderen die meedoen aan de BRAM’S knutselactie. Met deze actie toveren kinderen het welbekende BRAM’S schuitje om tot een kleurrijke en creatieve stoomboot. Op 17 november kunnen de kinderen hun knutselwerkje laten vullen met gratis frietjes bij iedere BRAM’S vestiging.

Gewoon een leuke actie voor kinderen in het weekend dat Sinterklaas met zijn hulpen aankomt in Nederland. Lekker gratis patat in een zelf geknutselde stoomboot!

De BRAM’s Gourmet Frites knutselactie

Dat de Sint en zijn pieten dit jaar met de trein aankomen in Nederland in plaats van met de stoomboot, is ook voor BRAM’S Gourmet Frites wat onwennig. Om de geliefde Pakjesboot 12 toch een beetje naar Nederland te halen, kunnen kinderen hun eigen stoombootje knutselen met het BRAM’S knutselpakket. Dit pakket kunnen de ouders en kinderen in de week voor de intocht ophalen bij BRAM’S. Het knutselpakket bestaat uit een gezellige Sint-kleurplaat en het welbekende BRAM’S schuitje.

Website: BRAM'S Gourmet Frites

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.