BRAM’S Gourmet Frites | Introduceert zomers frietje Roti Stoof

4-6-2018

  • frietje Roti Stooffrietje Roti Stoof van BRAM’S Gourmet Frites
  • frietje Roti Stooffrietje Roti Stoof van BRAM’S Gourmet Frites
  • frietje Roti Stooffrietje Roti Stoof van BRAM’S Gourmet Frites

Foodies kunnen vanaf 1 juni terecht bij BRAM’S Gourmet Frites voor een wel heel bijzonder recept: een frietje ‘Roti Stoof’. Het nieuwe stoofgerecht bestaat uit een royale topping met ingrediënten als kip masala, roti plaat, zoete augurk, gekookt ei, sambal en seroendeng. Het recept van deze ‘stoof’ is ontstaan in samenwerking met het culinaire team van Herman den Blijker. “De Surinaamse topping in combinatie met de verse frieten in schil past perfect bij warme zomermaanden”, vertelt Rocco Ladage van BRAM’S. Morgen, dinsdag 5 juni organiseert BRAM’S een proefsessie bij elke vestiging. De eerste vijftig klanten die zich aanmelden via de algemene Facebookpagina van BRAM’S krijgen de kans om Roti Stoof gratis te proeven én keuren! Leuk al die seizoensvarianten, in april schreven we ook al over de ‘My Thai Chicken’ van Frites Atelier.  

Frietje Roti Stoof gratis proeven op dinsdag 5 juni

Naast het vaste assortiment stoofs met onder andere de: Captains Beef, Asian Chicken en Veggie Mushroom, kiest BRAM’S Gourmet Frites ieder seizoen voor een tijdelijke seizoensvariant. Met de Roti Stoof brengt de bekende frietformule een verrassende Surinaamse smaakvariatie, een perfect zomergerecht om in het zonnetje te nuttigen met een koel drankje. Benieuwd naar de nieuwe stoof? Bezoek dan op dinsdag 5 juni tussen 18:00-20:00 uur een BRAM’s vestiging: de eerste vijftig klanten die zich hebben aangemeld via Facebook mogen de Roti Stoof gratis proeven en keuren.

De verse frites van BRAM’S

De nieuwe formule BRAM’S, het stoere broertje van Bram Ladage, is een groot succes. Dit is mede toe te schrijven aan de aardappel, die aardappelteler Novifarm rechtstreeks vanuit de Hoeksche Waard naar de BRAM’S locaties brengt. Dat deze aardappels van de hoogste kwaliteit zijn, blijkt wel uit de prijs ‘Beste Agrarische Ondernemer’, die het akkerbouwbedrijf in 2017 heeft gewonnen. De aardappelen worden zorgvuldig opgeslagen en met de hand gesneden door de fritesbakkers. De schil wordt aan de verse frites gelaten, wat zorgt voor een karakteristieke smaak. Hierdoor beleven liefhebbers een uniek verwenmomentje bij elke hap.

BRAM’S is onderdeel van de bekende formule Bram Ladage. Patatkoning Bram Ladage startte in 1967 met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider met meer dan 30 winkels door heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, beleving, authentiek, eerlijk, echt, puur en natuurlijke producten. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel. Na de vijf eerdere ‘containervestigingen’ opende BRAM’S afgelopen maand de tweede vaste winkel van Nederland in Leidsche Rijn. Ook heeft de franchiseformule serieuze ambitie om internationaal te groeien.

Website: Bram's Frites

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.