Bram Ladage daagt patatliefhebbers uit | Maak een remix van ‘Wat knort mijn mage’

3-4-2018

Bram Ladage zoekt muzikale talenten voor hippe versie van iconische melodie. Vanaf nu kunnen muzikanten, producers, bands en andere muzikale talenten zich ontfermen over het iconische melodietje van de Rotterdamse patatformule Bram Ladage. Want grote kans dat velen die graag een verse zak patat scoren bij Bram, de huidige reclamemelodie kunnen meezingen. Sinds jaar en dag schalt ‘Wat knort mijn mage’ immers bij alle vestigingen door de speakers en nu is het volgens de patatkoning tijd voor verandering. Lees verder om te zien hoe je mee kunt doen!

Watknortmijnremix | Patatliefhebbers kunnen eigen draai geven aan ‘Wat knort mijn mage’

Bram Ladage vertelt: “We zijn toe aan wat nieuws. Een écht lekker, enigszins herkenbaar deuntje, maar dan in een hip jasje. We hopen dat zoveel mogelijk muzikale meesterbreinen zich over de tune willen buigen, zodat er een terechte winnaar uit de bus komt”. De maker van de winnende melodie ontvangt een geldcheque ter waarde van 1000 euro.

Na jaren van trouwe dienst is het tijd om de reclamemelodie van Bram Ladage in een 2018-jasje te steken. Van een lekkere hiphopbeat tot een akoestisch meesterwerk en van een klassiek muziekstuk tot technotopper: niets is te gek. Als de remix maar écht lekker wordt én enigszins herkenbaar blijft. De beste versie van het liedje wordt gekozen door het publiek dat online op hun favoriet stemt. De winnende variatie op het origineel is natuurlijk bij alle 31 Bram Ladage-filialen te horen.

Meedoen is eenvoudig

Diegene die mee willen doen aan ‘watknortmijnremix’ kunnen hun zelf geproduceerde tune uploaden op: watknortmijnremix.wetransfer.com. Vervolgens kan het publiek online stemmen op een favoriet. De tune met de meeste stemmen wint de felbegeerde prijs! De variaties op de tune zijn te beluisteren op www.watknortmijnremix.nl, waar ook de spelregels te vinden zijn. Saillant detail: degene die een stem uitbrengt maakt zelf ook kans om in de prijzen te vallen! De populaire patatbakker rijkt immers verschillende waarde cheques en muzikale prijzen uit.

 

 

Website: Bram Ladage 'watknortmijnremix'

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.