BOx – Bottle Opener X

14-6-2016

BOx is een bieropener die het aantal biertjes dat je drinkt, deelt met je vrienden via wifi. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook zien in welk café of restaurant al de meeste biertjes zijn geopend. Maar het kan natuurlijk ook dienen als een ‘veilig drinken’ modus!

BOx

BOx is ‘s werelds eerste smart bieropener. Een design dat een nieuwe dimensie geeft aan het drinken van een biertje. De gebruikers hoeven alleen de BOx boven op de kroonkurk schuiven, het biertje bij zijn hals vast te houden en de kroonkurk er af te wippen.

De techonologie van BOx

De opener opent je biertje en je kunt dit moment delen met vrienden op verschillende chat platforms zoals bijvoorbeeld Facebook Messenger. BOx krijgt zijn energie van een AAA vervangbare batterij, die tot een jaar bruikbaar is en je krijgt er een wifi smart board bij die de connectie maakt met een iOS of Android app. Het board word geactiveerd elke keer als de BOx word gebruikt en houdt het aantal geopende biertjes bij. Dit geeft de BOx een ontelbaar aantal mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een ‘veilig drinken’ modus. Er wordt dan bijgehouden hoeveel biertjes je drinkt en krijg je advies om veilig te drinken.

BOx B-Place & crowdfunding

BOx had al binnen een week meer dan het streefbedrag opgehaald daarom hebben ze een nieuw doel bekend gemaakt. Ze willen de B-Place er bij gaan aanbieden. Dit wordt een locatie tag, dit is een manier voor bars, evenement planners of gewoon een groepje vrienden om een feest aan te kondigen. Enige wat je hoeft te doen is naar de B-Place pagina op de App te gaan en op “DISCOVER ME” te klikken. Op deze manier kan iedereen live zien hoe hot je feest is! Een leuke nieuwe manier om te zien wat hot is in je omgeving of waar in de stad het grootste feest is.

Extra informatie

Je kan de smart bieropener nu bestellen maar moet dan nog wel even wachten. Wil je meer weten over de BOx ga dan naar hun website of hun Kickstarter pagina.

Website: BOx

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.