Bowlen in de spotlight | De mobiele bowlingbaan

25-4-2017

BCE Bowling brengt een nieuw product op de markt: De mobiele bowlingbaan. De mobiele baan bestaat uit losse delen en kan in één dag gelegd worden. Met name geschikt voor bedrijven die bijvoorbeeld alleen een ruimte in winter beschikbaar hebben, maar misschien ook interessant om tijdelijke leegstand in de binnensteden op te vullen: Pop-up Bowling! Deze trend in bowling komt ook uit het brancheboekje ‘Het bowlingcentrum in beeld’ van onze collega’s van Van Spronsen & Partners horeca-advies dat in mei wordt gepubliceerd.

De mobiele bowlingbaan maakt een pop-up bowling mogelijk

De bowlingbanen van BCE Bowling zijn zo lang te maken als je zelf wilt. Recent is in Zutphen bij allround sportbar Kings & Queens de eerste 4-baans mobiele bowling met led verlichting geopend. Bij deze allround sportsbar hebben ze nu dus vier bowlingbanen, vijftien 9ft wedstrijdpooltafels, vier 7ft muntinworp pooltafels, één snookertafel, één caramboletafel, één voetpooltafel en twee tafeltennistafels. Daarnaast hebben ze vier dartbanen, een airhockey, een tafelvoetbal en een boxbal.

Deze inspiratie is een beetje in lijn met de trend van de arcade games. We schreven over deze retro arcade games in februari en wij denken dat een mobiele bowlingbaan past binnen dit plaatje! Het geeft ook mogelijkheden voor in winkelcentra en leegstaande panden in stadskernen.

Bron: Van Spronsen & Partners horeca-advies

Website: BCE Bowling

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.