Bowl-Rent | Mobiele all-weather bowlingbaan

8-5-2017

Bowl-Rent is de all-weather buiten bowlingbaan. De baan is zodanig gebouwd dat deze makkelijk op en af te bouwen is. De bedenkers garanderen dat de baan binnen één uur speelklaar is! De bowlingbaan is te plaatsen op bijna alle terreinen en is te bestellen in diverse lengtes.

Mobiele all-weather bowlingbaan

Of je nu een kinderfeestje, een festival of evenement organiseert waarbij je bowlen wilt aanbieden, Bowl-Rent is dan de oplossing. De mobiele all-weather bowlingbaan van Bowl-Rent is te huren bij Bowling Builders die de baan al weer enige tijd geleden ontwikkelde.

Het concept is zowel binnen als buiten te gebruiken, de baan is gebouwd met materialen die tegen regen, zon en wind kunnen. Dit maakt de baan geschikt om neer te zetten op festivals. Wel even een alcohol testje doen voordat er met de ballen gegooid mag worden ;-).

De baan is te huren vanaf een lengte van 12 meter en is 2 meter breed. In de tussentijd zitten de bedenkers van het concept niet stil. Binnen nu en twee weken komt er een update van de baan!

Wil je meer weten over de bowlingbranche? Onze collega’s van horeca-advies hebben vorige week het brancheboekje ‘Het Bowlingcentrum in Beeld’ gepubliceerd. Voor de liefhebbers is er ook een trendboekje omtrent de Bowlingbanen uitgebracht met bijbehorende poster.

Website: Bowl-Rent

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.