Botanisch brouwer Lowlander introduceert de Botanical Beer Garden To Go

9-3-2021

  • Win a visit of Lowlander's Beer Garden To Go
  • The Botanical Beer Garden To Go will come to you
  • Win a visit of the Botanical Beer Garden To Go

Met de lente om de hoek en de horeca die dicht blijft, is de behoefte aan een biertje op het terras groter dan ooit. Daarom bedacht Lowlander de Botanical Beer Garden To Go: een luxe mobiele biertuin die inclusief bier, bites én barman bij jou thuis afgeleverd wordt. Zo kun je in jouw eigen tijdelijke mini-oase toch nog van heerlijke smaken en verfijnde gastvrijheid genieten. Wil je dit niet missen? Lowlander geeft exclusief via Instagram unieke plekken weg voor deze botanische ervaring. Meld je voor vrijdag 12 maart middernacht aan en wie weet zet Lowlander Beer Garden To Go binnenkort bij jou voor de deur.

Zorgeloos ontspannen in de Botanical Beer Garden To Go 

Met liefde voor de natuur diep in het DNA geworteld, draait het bij Lowlander altijd om beleving. Of het nu gaat om het creëren van de mooiste smaken door middel van kruiden, specerijen en fruit of het delen van de verhalen achter de botanisch gebrouwen bieren. Met de Botanical Beer Garden To Go brengt Lowlander deze twee werelden samen. En dat allemaal bij jou op de stoep. De perfecte timing, als je het Annemieke van Lowlander vraagt: “We verlangen allemaal naar een momentje zorgeloos ontspannen. Juist nu. En bij gebrek aan plekken om naartoe te gaan, besloten wij die ervaring naar de mensen toe te brengen. Terwijl jij lekker achterover leunt, zorgen wij voor de biertjes, bites en botanicals en vertellen we je alles over de beste beer & food pairings.”

In het zonnetje

Voor de lancering van de Botanical Beer Garden To Go slaat Lowlander de handen ineen met zes verschillende restaurants in Nederland. De Dakkas in Haarlem, The Streetfoodclub in Utrecht, Gastropub Van Kinsbergen in Den Haag, Bar Botanique in Amsterdam, De Huismeester in Rotterdam en Suikerkist in Breda krijgen de kans om op hun eigen kanalen een tijdslot voor de mobiele biertuin weg te geven. Zo kunnen zij hun gasten toch nog op een alternatieve manier ontvangen. “We missen het ontzettend om onze geliefde horeca te bezoeken – en wij zijn niet de enigen”, aldus Annemieke. “Met de Botanical Beer Garden To Go bewijzen we dat verantwoord genieten heel goed kan. Volgens ons geldt dat voor de horeca net zo. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer plaats te nemen op een écht terras!”

Kans maken?

De Botanical Beer Garden To Go rijdt tussen 18 en 27 maart door het hele land. Wil jij een exclusief tijdslot bemachtigen? Aanmelden kan tot vrijdag middernacht 12 maart door middel van een reactie onder de aankondiging op Instagram. Tag een vriend of vriendin met wie je de Botanical Beer Garden To Go wil beleven en wie weet staat ‘ie binnenkort bij jou voor de deur. De winnaars worden op maandag 15 maart bekend gemaakt waarna ze een persoonlijk tijdslot toegewezen krijgen.  

Website: Lowlander Beer

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.