Bommel Beer in Tilburg wordt een De Beren restaurant

5-6-2018

  • De Beren restaurantDe Beren restaurant
  • De Beren restaurant
  • De Beren restaurantDe Beren restaurant

Bommel Beer in Tilburg is na een flinke make-over klaar voor een feestelijke heropening als een heus De Beren restaurant. Vanaf dinsdag 12 juni is iedereen uit de Brabantse plaats en de wijde omgeving welkom aan het Olympiaplein, om de ‘all time favorites’ van de vernieuwde menukaart te komen proeven. Zoals de beroemde sappige burgers, perfect gemarineerde saté en verse vis van de houtskoolgrill!

De Beren restaurant in Tilburg | Burgermaand

Franchisenemers Marieke Manssen en Hans Tieleman, die sinds 2012 ook De Beren Roosendaal runnen, zijn ontzettend blij dat ze het restaurant dat ze onlangs overnamen, eindelijk kunnen openen: “We hebben er ontzettend veel zin in om ook dit restaurant tot een groot succes te maken.” Om de opening te vieren is de hele maand juli omgedoopt tot ‘burgermaand’, zodat gasten de populaire burgermenu’s kunnen proeven voor maar 8,50.

Eyecatchende bar

Na een grondige verbouwing is het De Beren restaurant in Tilburg weer up-to-date en in een stoer en eigentijds Beren-jasje gestoken. Eyecatcher wordt de grote robuuste bar in het midden van de zaak met sfeervolle zitjes eromheen, die zich perfect lenen voor een gezellige borrel met vrienden, familie of collega’s. De deuren staan iedere dag vanaf 12.00 uur wagenwijd open voor hongerige gasten die trek hebben in lunch, borrel of diner. Zo kunnen ze in de middag aanschuiven voor een uitgebreide lunch, waarbij keuze is uit knapperige tosti’s, uitgebreide club sandwiches en rijkelijk belegde broodjes.

De Beren restaurant gevestigd in hetzelfde pand als Euroscoop

Vanaf 17.00 uur kunnen de gasten natuurlijk terecht voor de lekkerste traditionele gerechten zoals spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen in gewicht naar keuze. Alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Ook gezinnen zijn van harte welkom, kinderen hebben een ruime keuze uit zes verschillende kindermenu’s en krijgen een vrolijke Beren-ijsbeker als nagerecht. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek bij Euroscoop, dat zich in hetzelfde pand bevindt. Dit Beren Biosarrangement bevat een driegangenkeuzemenu en toegang tot het filmhuis.

Website: De Beren restaurant Tilburg

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.