Bison Bowling | Magic Bowling Show

2-5-2018

  • Magic Bowling Show
  • Magic Bowling Show
  • Magic Bowling Show
  • Magic Bowling Show

Na het artikel van vorige maand over Lucky’s Bowling in Warmond, kregen we een reactie van Bison Bowling Utrecht. Wij schreven in het artikel namelijk dat Lucky’s Bowling in Warmond de eerste designbowlingbaan van West-Europa is, terwijl de vestiging van Bison Bowling in Utrecht ook zeker aan dit etiket voldoet. Buiten dat organiseren ze bij alle vestigingen van Bison Bowling al jaren ‘De Bison Magic Bowling Show’, waarmee je tijdens een avondje bowlen verschillende prijzen kunt winnen.

Bison Bowling Utrecht

Bison Bowling Utrecht is in 2017 volledig verbouwd en na 33 jaar verhuisd binnen hetzelfde pand (één verdieping hoger). De nieuwe Bison Bowling is er toen flink op vooruit gegaan. Niet alleen werden er twee banen bij gebouwd, ook werd het gehele interieur vernieuwd. Geen oubollig imago meer maar een hippe, modern-industriële uitstraling. Iets wat je (nog) te weinig tegenkomt wanneer je een avondje gaat bowlen in Nederland. In Los Angeles kwamen we vorig jaar een ander voorbeeld tegen. Highland Park Bowl, het oudste bowlingcentrum van de stad, is toen gerestaureerd en veranderd in een uniek design bowlingcentrum, compleet met oude chesterfields, een traditionele pizza oven en hippe cocktailbar.

Magic Bowling Show

Terug naar Nederland., de Bison Magic Bowlingshow vindt op elke locatie plaats op de donderdag t/m zondagavond. In Utrecht is de Magic Bowlingshow ook doordeweeks tijdens de horecacompetities (20 teams) en de studentencompetities (50 teams). De starttijden verschillen per vestiging. Tijdens deze licht- en geluidsshow staat er discomuziek aan en wordt er het bekende ‘Rad van Fortuin’-spel gespeeld. Dit is een spel met een Gouden Pin. Als deze Gouden pin vooraan staat en je gooit een strike, dan mag je aan het Rad draaien. Daarmee maak je kans op verschillende prijzen. In elke vestiging hangt zo’n Rad.

Over Bison Bowling

Bison Bowling heeft drie locaties in Nederland (Utrecht, Haarlem, Maarssen). De bowlingcentra vallen onder de Bison Beheer Groep, die met de Olround Bowlingbanen in Veenendaal en Nijmegen nog twee locaties in het bezit hebben. Een derde locatie van de Olround Bowlingbanen gaat binnenkort open in Maastricht. Bij een gedeelte van deze bowlingcentra is er gekozen voor een hipper en moderner interieur dan het gemiddelde bowlingcentra.

Website: Bison Bowling Utrecht

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.