Bird Brewery | Op zoek naar Nederlands beste Birdwatchers

11-5-2018

  • Bird BreweryBird Brewery
  • Bird Brewery
  • Bird BreweryBird Brewery
  • Bird BreweryBird Brewery

Dit weekend begint de Nationale Vogelweek (12-21 mei). Een mooie reden voor de brouwers van Bird Brewery om op zoek te gaan naar Nederlands beste Birdwatchers! Samen met ruim 130 deelnemende verkooppunten zijn er bijzondere acties georganiseerd. Maak bijvoorbeeld kans om met je hoofd op het volgende etiket te komen, verdien Nederlands eerste brouwerijenbadge op Untappd of kom naar een Taptakeover!

Bird Brewery

Bird Brewery is opgericht door biersommeliers én vogelaars Rik en Ralph. Tijdens de Nationale vogelweek weten zij beide liefdes op een fantastische manier te combineren. Duik samen met de brouwers tussen 12 en 21 mei onder in de wereld van de vogels. Bij ruim 130 deelnemende verkooppunten, horeca en slijterijen, worden tijdens de Nationale Vogelweek spaarkaarten uitgedeeld. Spaar vijf birdies, verras de brouwers met een nieuwe smaak en naam voor een bier en maak kans om jouw bier volgend jaar echt van de planken te zien vliegen. Leuk detail: jouw geïllustreerde hoofd komt op het etiket!

Ook voor alle Untappd’ers (app waarmee je de bieren kunt inchecken die je drinkt) is er een bijzondere beloning. Check vijf bieren van Bird Brewery in tijdens de Nationale Vogelweek en ontvang de Official Birdwatcher badge. Dit is Nederlands eerste brouwerijenbadge.

Nationale Vogelweek

“Het is het eerste jaar dat we de Nationale Vogelweek organiseren en daarom hadden wij gerekend op 20 deelnemers. Intussen is dat aantal gestegen tot meer dan 130 deelnemers!’, vertelt Ralph trots. ”We doen er zelf alles aan om er een fantastische week van te maken en veel deelnemers organiseren zelf ook nog bijzondere acties. Dat zegt veel over hun enthousiasme en is waanzinnig om te zien’, vertelt oprichter Ralph. “Het belooft echt een prachtige week te worden.”

“We krijgen altijd veel suggesties voor nieuwe bieren en namen en hebben intussen een lange lijst met mogelijke namen, maar we worden ongetwijfeld deze week verrast. Daar ben ik erg benieuwd naar”, vertelt Rik. “Volgend jaar brouwen we dan in ieder geval een limited bier en komen er ongetwijfeld weer veel nieuwe acties. Maar eerst genieten van dit jaar!”

Over Bird Brewery

Bird Brewery is in 2016 opgericht door biersommeliers Rik van den Berg en Ralph van Bemmel. Verwacht van hen geen kruiwagens hop, liters koffie of likeur, maar gebalanceerde bieren waarin de ingrediënten mooi naar voren komen. In hun eerste jaren maken de brouwers indruk en pakten nationaal en internationaal liefst 17 awards met hun bieren.

Website: Bird Brewery

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.