Bilder & De Clercq introduceert interactieve boodschappenmuur

17-9-2014

  • bilder en de clerq wall

De Amsterdamse winkel Bilder & De Clercq introduceerde 9 september een interactieve muur bij het kantoor van Google Amsterdam. Bilder & De Clercq biedt wekelijks veertien lekkere, gezonde en eenvoudig te bereiden gerechten aan, waarbij alle benodigde ingrediënten in de juiste hoeveelheid bijgevoegd zijn. YES.TAP maakt het voor consumenten nog makkelijker om een maaltijd te bestellen: werknemers van Google Amsterdam hoeven met hun smartphone slechts een gerecht op het scherm aan te raken. De interactieve muur is geïntroduceerd als reactie op de trend van het online boodschappen doen. Klanten kunnen de veertien gerechten en andere producten bestellen via de Bilder & De Clercq Wall en thuis via de app. Als de bestelling voor 16:00 uur is doorgegeven staan de boodschappen 17:00 uur gekoeld klaar.

Meer interactieve muren? In 2011 spotten we een virtuele muur van supermarktketen Tesco in een metro station in Zuid-Korea.

Bron: Bilder & De Clercq

Website: YES.TAP

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.