Biertje pakken in een ballenbak!

1-4-2016

Niet figuurlijk maar letterlijk! Weer even jong zijn en in een ballenbak een feestje vieren. Forward Motion organiseerde de ‘ball pit bar’ op 19 en 20 maart in San Francisco. Er moeten in Amsterdam toch ondernemers zijn die met dit voorbeeld een soortgelijk evenement gaan organiseren?

Inspiratie: je bar ombouwen tot grote ballenbak!

Ik heb ze vroeger wel gezien volwassenen die onder het mom van ‘quality time met de kinderen’ zich klein maakten en zo de ballenbak in kropen. In de organisatie van Forward Motion zit vast ook zo’n volwassene, zij bouwden in het weekend van 19 en 20 maart een bar om tot ballenbak. Om het helemaal af te maken werden er wel gewoon een biertjes en cocktails geserveerd. Dus spelen, springen en dansen in de ballenbak onder het genot van cocktails in de felle kleuren van de ballen.

Forward Motion is een organisatie die is opgericht door Ryan Lum. Hij heeft het idee uitgewerkt na een gesprek met de bareigenaar van Romper Room in San Francisco. Het evenement was toegankelijk voor mensen ouder dan 21 die nog graag 5 jaar zouden willen zijn. ^Marjolein van Spronsen

Website: Forward Motion San Francisco

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.