BidChatBuy | Raak je restvoorraden kwijt

8-8-2017

Van een partij speciaalbiertjes of bouwmateriaal; duur is het zeker als je ermee blijft zitten. Om bedrijven te ontdoen van deze kosten komen Mischa van der Klei en Vincent Smit met BidChatBuy. Een veilingsite waar restvoorraden worden verkocht.

BidChatBuy | Kom van je restvoorraad af

BidChatBuy is bedoeld om restpartijen te verkopen aan de horeca of bouw en is iets nieuws”, aldus Van der Klei. Als ondernemer heb je maar een paar opties om van je restvoorraad af te komen, vernietigen, dumpen of naar een opkoper brengen. Dumpen is natuurlijk het slechtste scenario en wil je voorkomen.

7.000 flesjes speciaalbier

Wat deze website onderscheidt van Marktplaats of online veilingsite is de manier van verkopen. De twee ondernemers gaan binnen hun eigen netwerk actief op zoek naar bedrijven die interesse hebben in bepaalde restvoorraden. Zo kun je bij de horeca denken aan 7.000 flesjes speciaalbier. Als zo’n restvoorraad binnenkomt wordt deze op de website gezet en gaan zij aan de slag binnen hun netwerk. Zodoende hopen de ondernemers de voorraad zo snel mogelijk aan de juiste ondernemer te verkopen.

Wij zijn benieuwd waar deze 7.000 flesjes speciaalbier terecht gaan komen. Stuur ons even een berichtje als u die ondernemer bent en er wellicht zelfs een leuke actie omheen hebt bedacht!

Website: BidChatBuy

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.