Bello Limoncello | Een kopstoot voor de koning

27-4-2017

Vandaag proosten wij op de koning! Dit kan in Amsterdam zelfs met een Limoncello met 50% alcohol. Ter ere van de 50ste verjaardag van koning Willem lanceert Bello Limoncello een limited edition ‘kopstoot voor de koning’, een speciale Limoncello met 50% alcohol. De 50% Bello is te koop op verschillende plekken in Amsterdam.

Een kopstoot voor de koning | Bello Limoncello 50%

Volgens Natwerk, het bedrijf achter Bello Limoncello, is vijftig worden is nogal een ding. Dan mag het allemaal wel wat volwassener. Dan ben je de pils wel ontgroeid en is het tijd voor het sterkere werk. Bello Limoncello doet er nog een extra schepje machismo bovenop en komt het met de sterkste limoncello ooit. Een speciale Bello met maar liefst 50% alcohol. Met de Bello Limoncello 50% wil Natwerk de feestvreugde op Koningsdag nog verder verhogen. Oprichter Frank de Ruwe: “Een shotje 50% Bello zet je feestmodus direct in de hoogste versnelling. Dat gunnen we iedereen. Onze koning nog wel het meest”.

De 50% Bello is een speciale editie die maar zeer beperkt verkrijgbaar zal zijn. Het is vanaf gisteravond 50 uur lang verkrijgbaar bij de avondwinkel Sterk op de De Clerqstraat in Amsterdam. En op Koningsdag zelf bij diverse horeca, waaronder Mojo, Boca’s, Hotshots en De Groene Vlinder.

Bello Limoncello bestaat inmiddels vijf jaar, we schreven er voor het eerst over in 2011 en in 2013 hebben ze bijvoorbeeld een meetkaart geïntroduceerd waardoor je de fles gewoon op tafel kon laten staan. Het merk groeit hard en is verkrijgbaar in meer dan 500 horecazaken en slijterijen.

Website: Bello Limoncello

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.