BeGood van Coffee Rituals BV | Klein formaat verpakte koffiefiltertjes

20-9-2019

  • BeGood enkelverpakte filterzakjes
  • BeGood enkelverpakte filterzakjes
  • BeGood enkelverpakte filterzakjes

Hotel-, B&B- en pensioneigenaren herkennen het probleem. Gasten willen, net als thuis, graag koffie en thee op hun kamer kunnen zetten en stellen bovendien eisen aan de kwaliteit. Voor goede thee zijn enkele zakjes en een waterkoker genoeg. Voor koffie kom je niet altijd meer weg met zakjes instantkoffie. De meeste alternatieven vragen echter om een extra investering in de vorm van een koffiezetapparaat voor bijvoorbeeld cups of pads. Het Nederlandse bedrijf Coffee Rituals BV biedt uitkomst met BeGood: klein formaat verpakte mini koffiefiltertjes met daarin versgebrande koffie van hoge kwaliteit. De filtertjes worden boven het kopje gehangen waarna er heet water op gegoten kan worden voor een kop heerlijke en echt goeie koffie. Een waterkoker blijft dus voldoende. En net als bij theezakjes, biedt deze manier van koffiezetten een scala aan smaakmogelijkheden. Bovendien kunnen de zakjes worden voorzien van een eigen logo of ontwerp en kan er zelfs worden gekozen voor een eigen receptuur of blend.

BeGood heeft donderdag 19 september de tweede prijs in de categorie ‘Guest Experience of the Future’ bij de Hotel 360 Innovation Awards in Londen.

BeGood van Coffee Rituals BV | Enkelverpakte filterzakjes

Het werkt heel eenvoudig. In elk zakje BeGood koffie zit een afgemeten hoeveelheid vers gebrande koffie. De zijkanten van het zakje kunnen worden uitgevouwen tot een handig steuntje dat op alle gangbare maten koffiemokken, glazen of kopjes past. Door hier kokend water overheen te gieten wordt de koffie op de juiste manier gefilterd en opgevangen. Het resultaat is een echt bijzonder kopje koffie. De gast wordt zijn eigen barista.

Bijzondere smaken

De mensen achter BeGood vinden dat mensen net als bij thee ook bij ‘koffie per kop’ van smaak moeten kunnen wisselen om zo de diversiteit in het aanbod aan koffie te ervaren. Hiervoor koopt het jonge, Nederlandse bedrijf koffie in over de hele wereld. Ondanks hun prille bestaan hebben ze een indrukwekkend netwerk aan koffieproducenten in Afrika, Peru, Costa Rica, Colombia, Oost-Timor, Rwanda, Kenia en andere landen om zich heen verzameld. Veel van de koffie die gebruikt wordt is biologisch en varieert in sterkte, smaak en branding om een zo divers mogelijk palet aan smaken aan te kunnen bieden.

Ross Alekssandroff, eigenaar en oprichter van Coffee Rituals BV: “Wij vinden dat de keuze voor de koffie direct is door te vertalen naar het succes van een hospitality-onderneming. Die goeie kop koffie op de kamer ’s ochtends blijft mogelijk langer in het geheugen hangen dan de shampoo, de aankleding of de mate waarop de kamer verduisterd wordt. Met BeGood geven we hoteleigenaren en uitbaters van B&B’s en pensions de kans om hun gasten zonder al te veel moeite iets echt bijzonders aan te bieden. Bovendien betekent de lage investering ook dat de gast er niet uiteindelijk toch weer voor betaalt. Dat we de tweede prijs van de Hotel 360 Innovation Awards hebben gewonnen bevestigt ons vermoeden dat anderen in de hospitality-industrie echt zaten te wachten op een dergelijk innovatief product”.

Persoonlijke branding op de filterzakjes van BeGood

BeGood is in het bijzonder geschikt voor ondernemers in de hospitality of service-industrie. De zakjes kunnen ook worden voorzien van een eigen logo of ontwerp om de merkervaring voor de gast te vergroten. Op www.begoodcoffee.com staat meer informatie en zijn de producten te bestellen.

Website: BeGood Coffee

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.