Beery Christmas van Hopt | Adventskalender met speciaalbieren

8-10-2019

  • Beery Christmas - adventskalender voor de bierliefhebber van Hopt

Hopt, de online webshop voor speciaalbier, presenteert de nieuwe Beery Christmas 2019, ontworpen door Rafael Varona. Dit jaar zijn (bijna) alle 24 bieren EXCLUSIEF gebrouwen voor de Beery Christmas! Ontdek hoppige bieren, blonde bieren, bieren met geroosterde mout en nog veel meer, een ware bierontdekkingstocht! Toch alvast 3 bieren die in het pakket zitten: Monsieur Chouette (Meneer de Uil) van de Uiltje Brewing Company, Darcy van de Thornbridge Brewery, Celtus een samenwerking tussen Sori Brewing en Seven Island Brewery uit Estland.

Leuk idee voor een bar! Je kunt natuurlijk ook in de adventsperiode elke dag een ‘biertje van de dag’ centraal stellen in je bar en daar evenementen rondom organiseren. Dan gaan er vast meer gasten genieten van de kerstperiode!  

Beery Christmas van Hopt is kinderspel!

Ga mee op speciaalbier-puzzeltocht: los elke ochtend de aanwijzingen op om het bier van die dag te vinden en plaats het daarna in de koelkast om er ‘s avonds van te genieten! Dit jaar moet je op zoek naar je biertje-van-de-dag! Los elke dag een raadsel op en vindt je bier aan de hand van het design. Als je geen zin of geen tijd om de puzzel op te lossen, op de achterkant van je Beery Christmas kun je  de antwoorden te vinden!

Beery Bot op Facebook

Elke dag vertelt hun Bierbot je alles over het bier, de brouwerij, de stijl en een heleboel andere leuke wetenswaardigheden! Zo kun je jezelf na Kerst een ware bierkenner/bierproever noemen! De bierselectie zijn vrijwel allemaal bieren die in kleine batches zijn gebrouwen en uniek zijn. (Bijna) elk bier in de selectie voor 2019 is speciaal voor deze adventskalender gebrouwen. De bieren zijn afkomstig uit maar liefst 17 verschillende landen, waaronder Japan, Estland of Ierland! Ontdek hoppige bieren, blonde bieren, bieren met geroosterde mout of exotische vruchten!

HOPT’s bierselectie voor 2019 is een eerbetoon aan de essentie van craftbier

24 speciaalbieren van 29 brouwerijen (5 samenwerkingen), waaronder 15 brouwerijen uit de top 100 van Ratebeer. Het bedrijf Hopt is te zien op het design van kunstenaar Rafael Varona. Een veelzijdige en getalenteerde tekenaar en vormgever die deels in Berlijn, deels in Amsterdam woont en werkt. Hij is afgestudeerd aan de prestigieuze ‘University of Arts’ in Berlijn met een specialisatie in motion design en animatie. Hij geeft een heel eigen sfeer aan zijn illustraties en creëert een eigen fantasiewereld in zijn ontwerpen. HOPT heeft Rafael Varona carte blanche gegeven bij het ontwerpen van de Beery Christmas 2019. Met veel respect voor relaties tussen mensen onderling, wilde Rafael de waarden van Hopt benadrukken zoals samenwerking, creativiteit en teamgeest. Zijn inspiratie vond hij in alle activiteiten die plaatsvinden om de Beery Christmas bij je te bezorgen. Van het brouwen van bier tot de uiteindelijke bezorgen. Het resultaat is een kleurrijk ontwerp van de Beery Christmas die het bedrijf Hopt op een ludieke manier weergeeft.

Over Hopt

Een groot deel van het assortiment is exclusief verkrijgbaar bij HOPT en dat betekent dat je altijd iets vindt wat je nog nooit geproefd hebt. Ben je een diehard IPA-fan en wil je eens een New England IPA proberen? Of neem je liever een zurig biertje (zoals een Gose), die sterk in opkomst zijn? Maar ze verkopen ook verschillende blonde bieren. Daarnaast verkopen ze ook een groot assortiment aan glazen, (exclusieve) biervaatjes en thuistap machines.

Website: Hopt

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.