Beer Pong Knock Out: Get your balls wet!

8-8-2016

Ooit waren de red cups enkel voorbestemd voor beschonken feestgangers, nu treedt het spel naar buiten in studentenhuizen en bij huisfeestjes met officiële toernooien tussen beerpongfanaten en -experts. Strandzuid brengt de Beer Pong Knock Out zaterdag 13 augustus naar Amsterdam.

Beer Pong Knock Out

Strandzuid bewijst met het organiseren van deze Beer Pong Knock Out dat sport en bier ook tijdens de wedstrijd wel degelijk een succescombinatie zijn. De red cups staan op 13 augustus opgesteld voor een officiële strijd tussen 64 duo’s. De regels van een ‘knock-out’ toernooi zijn simpel: twee teams, elk zes cups en één winnaar, wie verliest ligt uit het toernooi. Winnen is dus wel degelijk belangrijker dan meedoen!

Get your balls wet!

Tickets zijn verkrijgbaar via de website. Bij het kopen van een teamticket (geldig voor 2 personen) dienen deelnemers naast de eigen gegevens, ook een teamnaam en de gegevens van de teamgenoot op te geven. Deelname vanaf 18 jaar (ID verplicht).

Website: Strandzuid

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.