‘Bearista’ truck | Pop-up truck serveert Grizzlychoc, BabybearChino of Pandacino

22-1-2018

Wie deze maand in het Verenigd Koninkrijk over straat loopt moet niet gek opkijken op het moment dat er een ijsbeer op wielen voorbij komt scheuren. Cartoon Network viert op deze creatieve manier de terugkeer van hun populaire tekenfilmserie ‘We Bare Bears’ op de zender. De Bearista truck bezoekt verschillende plekken gedurende januari en deelt gratis Grizzlychoc, BabybearChino en Pandacino uit, daarnaast kun je een bear-hug selfi nemen met de hoofdrolspelers.

Bare Bears ‘Bearista’ truck

De ijsbeer truck, bekend als “Ice Bear”, zal in januari gratis warme drankjes uitdelen in het Verenigd Koninkrijk, waaronder koffie en warme chocolademelk voor families en kinderen. De tv-show, ‘We Bare Bears’, gaat over de drie hipster berenbroers – Grizz, Panda en Ice Bear – die als buitenstaanders hun weg proberen te vinden in de samenleving. Ze houden van latté en selfies en dromen ervan om ooit “Internet Famous” te worden.

De pop-up is het eerst te zien in Londen en wordt gelanceerd door ‘Bearista’ kampioen 2018 in het VK, Ben Lewis. Er zullen ook cafeïnevrije drankjes geserveerd worden zoals een Grizzlychoc hot chocolate en BabybearChino. Op Facebook is ook al een tutorial te vinden voor liefhebbers die zelf ook een Pandacino willen maken.

De Bearista-mobiel zal in januari door vier steden in Groot-Brittannië toeren; Londen, Birmingham, Glasgow en Manchester. Bezoekers kunnen gratis warme dranken krijgen voor het hele gezin en ook een selfie met de sterren van de show, Grizz, Panda en Ice Bear.

Website: Cartoon Network

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.