Beagles & Beans viert dierendag met gratis koffie

29-9-2022

  • Beagles & BeansBeagles & Beans
  • Beagles & BeansBeagles & Beans

Althans als je langskomt met je huisdier! Dierendag wordt dierenweek en de kans is groot dat je wordt aangesproken met ‘lorre’, ‘tjielp’, ‘woef’ of ‘knor’ in deze week bij Beagles & Beans. Van 3 t/m 9 oktober zet dé bagel- en koffiebar van Nederland alle huisdieren in het zonnetje. Want waarom maar één dierendag als je het ook een week kan vieren?

Leestijd: 1 minuut

Iedereen is welkom bij Beagles & Beans

Tijdens dierenweek zal de franchiseformule haar naam weer omdopen tot Beagles & Beans. Deze tijdelijke naam gaat samen met een hartverwarmende actie in de vestigingen voor mens & dier. Wanneer de gast samen met zijn of haar favoriete huisdier een vestiging binnenwandelt, galoppeert of danst, trakteert Beagles & Beans hen op een vers bakje water & een gratis koffie. Van pony tot cavia & van hagedis tot kameel, iedereen is welkom!

Zoals bij alle vriendschappen zorgt een verbinding voor veel mooie momenten samen. Beagles & Beans wil met hun gasten & huisdieren deze alledaagse wonderen koesteren. De liefde voor dieren is bij Bagels & Beans heel gewoon, kijk maar naar de huisregels: dieren zijn altijd welkom.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie & geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades of sappen. Vers bereid, klaar terwijl je lacht. De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid heeft de afgelopen 25 jaar steeds meer fans gemaakt.

We schreven al vaker over leuke initiatieven van Bagels & Beans

Website: Bagels & Beans

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.