BAYA® Energy & meer nieuwe kant-en-klare drankjes van Starbucks in 2022

7-2-2022

  • Starbucks Frappuccino Hazelnut Tiramisu & Oatmilk Caramel
  • BAYA Energy Drink
  • Starbucks Unsweetened Coffee On Tap
  • Starbucks Frappuccino Oatmilk Dark Chocolate & TripleShot Energy Zero Sugar Chocolate

Een nieuwe drank van het North American Coffee Partnership (NACP), een samenwerking tussen PepsiCo en Starbucks, BAYATM Energy. Ook breiden zij hun ready-to-drink (RTD) portfolio uit met nieuwe koffiedranken, waaronder Starbucks® Frappuccino® met havermelk.

NACP verstevigt in 2021 zijn leidende positie in RTD-koffie markt met een groei van dubbele cijfers, gedreven door innovatie en de vraag van de consument. Starbucks betreedt voor het eerst de markt met een energie drankje met de introductie van Starbucks BAYATM Energy, een RTD drankje op basis van cafeïne die van nature in de koffievrucht zit en van de antioxidant vitamine C ter ondersteuning van het immuunsysteem*, die de consument een boost energie moet geven.

We zijn benieuwd wanneer deze drank op de Europese markt komt!

Leestijd: 2 minuten

Starbucks BAYATM Energy | Verkrijgbaar in Mango Guava, Framboos Lime en Ananas Passievrucht

Starbucks BAYA Energy is verkrijgbaar in drie fruitsmaken – Mango Guava, Raspberry Lime en Pineapple Passionfruit – en bevat 90 calorieën en 160 mg cafeïne per blikje van 12 oz. Consumenten kunnen Starbucks BAYA Energy nu in de Verenigde Staten vinden in supermarkten, landelijke retailers, buurtwinkels en benzinestations, en ook online. Vanaf 1 maart kunnen klanten Starbucks BAYA Energy ook vinden in de Starbucks vestigingen in de VS.

Andere nieuwe kant-en-klare Starbucks koffiedranken in 2022

Starbucks BAYATM Energy voegt zich bij verschillende nieuwe RTD-dranken van Starbucks die later dit jaar worden gelanceerd in lokale supermarkten, nationale retailers, gemakswinkels en benzinestations, evenals online.

In vervolg van het succes van havermelk drankjes bij Starbucks lanceren zij nu ook de eerste RTD-producten met havermelk. Dit sluit aan bij de belofte van Starbucks om de keuzemogelijkheden van drankjes op plantaardige basis over de hele wereld uit te breiden als onderdeel van hun doel om de CO2 uitstoot tegen 2030 met 50% te verminderen. Het zal worden verkocht als: Starbucks® Multi-serve Cold Brew: Dark Chocolate Oatmilk en ze gaan in 2022 ook: RTD Starbucks® Frappuccino® met havermelk, verkrijgbaar in twee smaken – Caramel Waffle Cookie en Dark Chocolate Brownie introduceren.

Starbucks® Cold & Crafted van de tap

Voortbouwend op het succes van de lancering vorig jaar van Starbucks Cold & Crafted, een single serve (11 fl. oz) cold brew coffee beverage zonder conserveringsmiddelen, met minder suiker en minder calorieën dan andere opties in de schappen, introduceert Starbucks de nieuwe Starbucks® Cold & Crafted on Tap. Later dit jaar verkrijgbaar in twee smaken – Black Unsweetened en Coffee with a Splash of Milk – met een druk op de knop krijgt u een heerlijke stroom Starbucks Cold & Crafted in uw kopje naar keuze.

Starbucks® Nitro Cold Brew Splash of Sweet Cream

Een nieuwe smaak die later dit jaar wordt toegevoegd aan het Starbucks assortiment van ingeblikte nitro cold brew, is een infusie van cold brew koffie met stikstof en een scheutje gearomatiseerde zoete room. Starbucks Tripleshot® Zero Sugar Milk Chocolate.

De NACP

Starbucks en PepsiCo hebben in 1994 NACP opgericht om klanten in de hele VS te voorzien van kwalitatief hoogwaardige RTD-dranken. In de meer dan 25 jaar dat de samenwerking nu bestaat, is NACP uitgegroeid tot een joint venture met een jaarlijkse detailhandelsomzet van meer dan 2,8 miljard dollar.

*Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem

Website: Starbucks.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.