Barista Cafe Leidsche Rijn opent haar deuren

28-5-2024

  • Barista Cafe Leidsche RijnBarista Cafe Leidsche Rijn
  • Barista Cafe Leidsche RijnBarista Cafe Leidsche Rijn
  • Barista Cafe Leidsche RijnBarista Cafe Leidsche Rijn

Opening – Barista Cafe, bekend vanwege haar kwalitatieve koffie, verse lunchgerechten, ambachtelijke zoetigheden en huiselijke sfeer, opent een nieuwe vestiging in Leidsche Rijn Centrum. In het voormalige pand van Doppio, creëert Barista Cafe vanaf vandaag een plek die als de huiskamer van Leidsche Rijn zal fungeren. Ondernemers Jos Brons en Sam van Doorn kijken ernaar uit om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen. Om de opening feestelijk af te trappen, delen Jos en Sam op donderdag 30 mei gratis cappuccino’s uit aan bezoekers.

Leestijd: 2 minuten

De huiskamer van Utrecht

Vanaf vandaag is het Leidsche Rijn Centrum een fijne ontbijt, lunch -en borrelhotspot rijker. Ook bij dit Barista Cafe staat het serveren van een goede sfeer en kwalitatieve gerechten centraal. “De kernwaarden van Barista Cafe sluiten perfect aan bij die van mij. Voor mij draait alles om plezier op de werkvloer, en ‘Sharing moments’ past daar perfect bij. We kijken ernaar uit om onze gasten te verwennen en een plek te creëren waar men op elk moment van de dag kan genieten van hoogwaardige koffie en smakelijke gerechten. Kortom, dit wordt ’the place to be’,” aldus Jos Brons.

Een duo met passie

Jos en Sam zijn ervaren ondernemers met een diepgewortelde passie voor het vak. Sam was eerder al drie jaar onderdeel van de Barista Cafe-familie, terwijl Jos ook al ruim zeven jaar eigenaar is van een succesvolle Bakker Bart-vestiging in Nieuwegein. Samen brengen ze niet alleen ervaring, maar ook een flinke dosis energie om te investeren in deze nieuwe onderneming. Grote kans dat het voor ondernemer Jos hier echter niet bij blijft: “Natuurlijk hopen we als eerste dat deze nieuwe vestiging succesvol wordt. Maar ik kijk er ook naar uit om in de toekomst mogelijk nog meer Barista Cafe’s te openen in Utrecht en omgeving.”

Over Barista Cafe

Wat begon in 2009 als een droom om de beste koffie te serveren in Alphen aan den Rijn, is uitgegroeid tot een landelijk concept met meer dan 20 vestigingen door heel Nederland. Een plek waar je kan genieten van kwalitatief hoogwaardige koffie, een luchtig ontbijt, lekkere lunch of goede borrel. Zoals hun motto luidt “Sharing moments”, is dat ook waar ze voor staan. Vanaf eind mei staan ondernemers Jos Brons en Sam van Doorn met een glimlach klaar om alle gasten te ontvangen bij Barista Cafe Leidsche Rijn.

We schreven eerder over een samenwerking die de keten van Barista Cafe is aangegaan.

Website: Barista Cafe Leidsche Rijn 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.