BarBooking | Een uniek landelijk platform voor horecaondernemers en gasten

26-5-2020

  • BarBooking een landelijk platform voor horecaondernemers en gasten
  • BarBooking een landelijk platform voor horecaondernemers en gasten
  • BarBooking een landelijk platform voor horecaondernemers en gasten
  • BarBooking een landelijk platform voor horecaondernemers en gasten
  • BarBooking een landelijk platform voor horecaondernemers en gasten

BarBooking introduceert een uniek landelijk platform en helpt horecaondernemers om op een verantwoorde manier te werken door direct inzicht in het aantal gasten waar de personeelsbezetting op kan worden afgestemd. Het platform voorkomt wachtrijen. Gasten zijn verzekerd van een plekje in hun favoriete horecagelegenheid en hoeven niet langer te zoeken naar een geschikte locatie. Vanaf 27 mei kan er gereserveerd worden.

We zien steeds meer type reserveringswebsite op de markt komen en indien het druk wordt kan zo’n systeem natuurlijk erg handig zijn! BarBooking maakt het niet alleen horecaondernemers maar ook gasten makkelijker en helpt hen de komende tijd om zo effectief mogelijk om te gaan met de coronamaatregelen in de horeca. Simpel en gebruiksvriendelijk volgens het principe: zoek – boek – geniet.

Wat maakt het landelijke platform BarBooking uniek?

Meerdere horecabedrijven uit heel Nederland hebben inmiddels interesse getoond om te gaan werken via dit landelijke platform. BarBooking.nl is een uniek horeca initiatief dat specifiek is ontwikkeld om tijdens en na de huidige beperkingen zo efficiënt mogelijk en volgens de regelgeving te kunnen blijven ondernemen. Een simpel en gebruiksvriendelijk platform voor horecaondernemers en gasten.

Kristian Kossen: “Ons initiatief wordt omarmd door de horeca. Ons platform onderscheid zich door functionaliteiten vanuit een gedegen basis. Via ons platform kan een gast real time zien waar ruimte is. Ondernemers bepalen zelf een tijdslot waarbinnen de gast kan reserveren. Wij zijn in staat om snel te anticiperen op veranderingen. Het platform breiden wij met opvolgende releases uit met functionaliteiten die de horeca heeft aangedragen. Omdat dit platform goed in elkaar zit, is het voor alle horeca interessant om hiermee aan de slag te gaan. Er is ook vanuit het buitenland interesse getoond voor dit platform”. Kristian ziet dit als een mooi compliment. “Op dit moment richten wij ons op de horeca in Nederland met als doel om alle horeca te voorzien van deze functionaliteiten. Wij houden dit platform actueel en leveren een positieve bijdrage aan de horeca zodat we samen weer kunnen bouwen aan een gezonde bedrijfscultuur”.

“De beste ideeën passen op 1 bierviltje…”

Cliché maar zo waar. Zij ontmoetten elkaar in 2005 in Café Spaarndam. Zo is de eerste samenwerking tussen Roger en Kristian letterlijk ontstaan in hun stamkroeg in het pittoreske dorpje Spaarndam tussen Haarlem en Amsterdam. Oprichters van BarBooking Roger Heykoop en Kristian Kossen zijn fervente horeca-bezoekers, hebben hun sporen ruimschoots verdiend op het gebied van ondernemen en blijven niet langer aan de zijlijn toekijken hoe (bevriende) horeca ondernemers nauwelijks meer het hoofd boven water kunnen houden en zwoegen voor hun bestaansrecht. Het roer moet om. Roger en Kristian hebben besloten hun krachten te bundelen en het beste van zichzelf te geven. Dit heeft geresulteerd in BarBooking. Een simpel en overzichtelijk landelijk platform in de vorm van een app en website gecombineerd met unieke functionaliteiten zoals onder andere tijdslot- en ticket management en een no-show lijst. “Met dit platform verbinden wij horeca weer met hun klanten en de kosten blijven binnen de perken. Het maken van een reservering bedraagt € 0,79. Dit bedrag is opgebouwd uit € 0,30 transactie kosten (dit zijn de kosten die provider berekent voor een betaling) en € 0,49 om de kosten te dekken die deze service draaiende houden. We proberen deze kosten nog verder omlaag te brengen”.

BarBooking helpt horeca

Dit doen we door de stroom bezoekers in goede banen te leiden zodat ondernemers zich kunnen richten op hun horecagelegenheid en de gast verzekerd is van een plekje. Wij laten ons inspireren door de wensen van horecaondernemers en deze wensen hebben wij omgezet naar BarBooking. Gasten zien real time de beschikbare plaatsen in hun favoriete horecagelegenheid en reserveren direct en simpel via volgens het principe zoek, boek en geniet. In de nabije toekomst willen we dit platform uitbreiden met locatiegebonden tips over horecagelegenheden die zich hebben aangemeld. Je kan dan denken aan een groep vrienden die een locatie zoeken waar ze terecht kunnen en zo ook nog nieuwe cafés ontdekken. Ondernemers kunnen via een simpel te bedienen app direct via de bevestigingsmail communiceren met hun klant door hier een persoonlijke note of afbeelding toe te voegen. De App is beschikbaar voor iPhone en Android en binnenkort te downloaden.

Website: BarBooking

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.