Bar-restaurant IJver zoekt ijverige mensen

5-7-2019

  • Bar Restaurant IJver op de NDSM-werf in AmsterdamBar Restaurant IJver op de NDSM-werf in Amsterdam
  • Bar Restaurant IJver op de NDSM-werf in AmsterdamBar Restaurant IJver op de NDSM-werf in Amsterdam
  • Bar Restaurant IJver op de NDSM-werf in AmsterdamBar Restaurant IJver op de NDSM-werf in Amsterdam

Eind juli 2019 is het zo ver: dan opent IJver – dé nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord op de NDSM-werf – haar deuren. Op deze unieke locatie op de industriële en levendige NDSM-werf kun je straks genieten van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of van een gezellige borrel. Maar dat kan natuurlijk niet zonder een goed geolied, gastvrij en ijverig team.

IJver zoekt ijverige mensen | Facebook campagne

Door middel van een originele Facebook campagne (al meer dan 50.000 keer bekeken) is bar-restaurant IJver op zoek naar een gloednieuw team om samen de leukste zaak van Amsterdam neer te zetten. Van jonge runners tot shift leaders, van leergierige hulp-koks tot volwaardige souschefs en alles er tussen in. Oftewel gedreven, gastvrije, gepassioneerde, gekke (een tikkeltje dan) en vooral gezellige mensen die het team komen versterken. Ben jij die hardwerkende en gastvrije superkracht waar IJver naar op zoek is? Stuur dan een mail met je cv naar werken@ijveramsterdam.nl.

Bar-Restaurant IJver

In de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf, waar maandelijks de vlooienmarkt IJhallen wordt gehouden, is in de centrale loods hard gewerkt aan een acht meter hoog restaurant met een groot terras. Ondernemers Reinout Ezinga, Sikko de Jong, Tim Jongens, Herman Klukkert en Arne Kleijn hebben samen met ontwerpers Adam Marshall en Teske Clijsen (Koelhuis Frigo) de authentieke en industriële elementen van het robuuste pand gecombineerd met felle kleuren, planten, comfortabel meubilair en bijzondere objecten. Voor een stoere uitstraling zijn de muren bekleed met koudgewalst staal dat handmatig met een gasbrander is bewerkt. De ruimte is flexibel ingedeeld waardoor er ook meetings, presentaties en feestjes van vijf tot vijfhonderd man kunnen worden gehouden.

De keuken van IJver | Eigenzinnige gerechten

De menukaart van bar restaurant IJver is een frisse mix van de Nederlands en de Franse keuken, samengesteld door chefkok en culinair adviseur Herman Klukkert. Herman gebruikt ingrediënten van Hollandse bodem, met een knipoog naar het eigenzinnige van Amsterdam. Bier is daarbij een belangrijk product, in de bar én in de keuken. Denk daarbij aan een haantje gestoofd in Weizenbier, een frisse, hoppige dressing van IPA met jonge peulvruchten en een slush puppy van kriekenbier.

Naast koken op de houtskoolgril, onderscheidt IJver zich met bijzondere borrelhappen: van authentieke curry worst tot jerk chicken, van huisgemaakte piccalilly met oude kaas tot aan charcuterie van Hollandse bodem. Daarnaast heeft IJver een selectie ingelegde, ingemaakte en geconserveerde groenten en fruit. Niet alleen om de Amsterdamse traditie van inleggen hoog te houden maar ook om optimaal gebruik te maken van wat het seizoen te bieden heeft.

Biertje drinken bij IJver? | Keuze te over!

IJver krijgt 34 tappunten, serveert biercocktails en heeft zo’n honderd verschillende bieren op fles. Ook de wijnliefhebber komt aan zijn trekken met een prachtig assortiment wijnen van een lokale wijnleverancier.

Website: Bar- restaurant IJver 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.