Bar Restaurant De Kop van Oost | Nieuwste hotspot van Amsterdam Oost

1-11-2018

  • Bar Restaurant De Kop van Oost - InterieurBar Restaurant De Kop van Oost - Interieur
  • Bar Restaurant De Kop van Oost - InterieurBar Restaurant De Kop van Oost - Interieur
  • Bar Restaurant De Kop van Oost - InterieurBar Restaurant De Kop van Oost - Interieur

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan een voormalige fabrieksloods aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Oost. Op deze bijzondere locatie opent Bar Restaurant De Kop van Oost op 9 november 2018 haar deuren. Deze zaak krijgt een spraakmakend interieur, een fantastisch terras met uitzicht op het water en de molen van Brouwerij ’t IJ en een menukaart vol klassiekers met een twist. Gasten kunnen nu al reserveren en vanaf vrijdag 9 november 2018 terecht om het eten, drinken en de sfeer van de nieuwste Amsterdamse hotspot te proeven.

Bar Restaurant De Kop van Oost

De Kop van Oost wordt een transparante, lichte zaak met een prominente bar, een semi open keuken, een aangebouwde serre en een groot terras in de zon aan het water. Een plek in Amsterdam Oost waar gasten in een ongedwongen sfeer kunnen genieten van een borrel en diner. In de weekenden wordt er een gevarieerde lunch geserveerd. Tevens is dit een plek die zich uitstekend leent als smaakvolle locatie voor een zakelijk diner met een goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Op de menukaart komen klassiekers met een twist voor verrassend toegankelijke prijzen. Er is veel aandacht voor fine dining, het borrelmoment en cocktails.

Reserveringssysteem geactiveerd voor hotspotters

Met het eerste openingsweekend in zicht heeft De Kop van Oost een reserveringssysteem op hun website geactiveerd voor de hotspotters. Vanaf heden is het mogelijk om een tafel te reserveren voor het tweede weekend van november. Gasten krijgen de kans om als één van de eersten te genieten van het menu en de sfeer.

Website: Bar Restaurant De Kop van Oost

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.