Bagels & Beans webshop

6-4-2020

  • Stempelkaart kopen van Bagel & BeansStempelkaart kopen van Bagel & Beans
  • Koffie van Bagel & BeansKoffie van Bagel & Beans

Om de franchisenemers van de 82 Bagels & Beans vestigingen in deze tijd te steunen heeft Bagels & Beans deze week de digitale deuren van de webshop geopend. In de online shop zijn de exclusieve Bagels & Beans koffiebonen te koop, geplukt en gebrand op de Janson familieplantage in Panama. Daarnaast kunnen bagelfans hun favoriete vestiging steunen door een stempelkaart voor 10x koffie of thee te kopen.

Zo kunnen gasten die hun koffiemoment moeten missen nu thuis genieten van de exclusieve Bagels & Beans koffie. De opbrengst gaat naar een noodfonds dat steun biedt aan de bagelondernemers. Een kilozak is verkrijgbaar voor €24,50, bij bestelling van twee zakken geldt gratis verzending.

Koffie en geluksmomentjes kopen via de Bagels & Beans webshop

Bagels & Beans heeft al ruim 24 jaar speciale aandacht voor natuurlijke producten en bewust eten. Zo komen de koffiebonen van een kleinschalige familieplantage in Panama. De kilozakken met koffiebonen waren al verkrijgbaar in de Bagels & Beans vestigingen, maar nu die vanwege de coronamaatregelen gesloten zijn, is in rap tempo een webshop gelanceerd.

Bagelfans kunnen naast koffie kopen ook hun favoriete Bagels & Beans vestiging steunen door een stempelkaart met 10 geluksmomentjes -koffie of thee naar keuze- voor later te bestellen. Zo kunnen ze straks weer genieten van een koffiemomentje of lunch bij hun lievelingsvestiging.  De webshop van Bagels & Beans is hier te bereiken. 

Website: Bagels & Beans

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.