Bagels & Beans serveert een Valentijnsbagel

12-2-2020

  • Valentijnsmenu bij Bagel & Beans
  • Valentijnsmenu bij Bagel & Beans

Het is alweer bijna zo ver, 14 februari is het Valentijnsdag. Dit viert Bagels & Beans met het speciale Valentijnsmenu. Op deze dag kunnen bagelliefhebbers op 14 februari wel iets heel bijzonders met hun geliefde delen: de Valentijnsbagel. Uitsluitend verkrijgbaar op de dag van de liefde, met als motto: deel een bagel, deel de liefde. Wie op Valentijnsdag door de Rotterdamse Koopgoot loopt, kan de liefde bovendien vereeuwigen op een polaroidfoto in de Bagels & Beans-photobooth.

De Valentijnsbagel

De Valentijnsbagel geeft gegarandeerd vlinders in je buik: creamcheese van witte chocolade en cranberries, met hagelslag on top. Bestel je het volledige Valentijnsmenu, dan krijg je daar een groot glas verse aardbeiensap bij om samen van te slurpen. Liefde gaat door de maag, maar wie single is of een lunchdate heeft die geen bagel wil delen, kan het Valentijnsmenu natuurlijk ook gewoon voor zichzelf bestellen.

Vanaf maandag 10 februari delen alle Bagels & Beans opvallende flyers uit in de vorm van een halve bagel, zodat niemand de vurige Valentijnsdeal hoeft mis te lopen. Want voor deze eendagsbagel geldt: op is op.

BFF (Bagel Friends Forever | Bagelbooth in Rotterdam 

In hartje Rotterdam, vlak bij de nieuwe Bagels & Beans in de Koopgoot, staat op Valentijnsdag een kleine bageloase. Sfeervol ingericht inclusief tafel en twee stoelen, om met een BFF zogenaamd een bagel te delen. Zogenaamd, want dit mobiele bagelhuis is eigenlijk een photobooth waar BFF’s zich samen op de foto laten zetten. Om vervolgens, met de polaroidfoto en halvebagelflyer in de hand, natuurlijk meteen die Valentijnsbagel te gaan scoren. Als je deze foto deelt op Instagram met #bagelliefde, maak je kans op een apptegoed ter waarde van 50 euro.

Over Bagels & Beans 

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

Website: Bagels & Beans

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.