Bagels & Beans rolt het voorjaar uit met Rontbijt® en bagelplant

21-3-2024

  • Bagels & Beans rolt het voorjaar uit met Rontbijt®Bagels & Beans rolt het voorjaar uit met Rontbijt®
  • Bagels & Beans rolt het voorjaar uit met Rontbijt® en een bagelplantBagels & Beans rolt het voorjaar uit met Rontbijt® en een bagelplant
  • Bagels & Beans rolt het voorjaar uit met Rontbijt®Bagels & Beans rolt het voorjaar uit met Rontbijt®

Er wordt steeds vaker buitenshuis ontbeten en op afwijkende tijdstippen. Bij Bagels & Beans kun je al jaren de dag door rond ontbijten. Tijdens de voorjaarscampagne Rontbijt® doet deze Nederlandse espressobarformule hier nog een schepje bovenop met een winactie voor ontbijters. Verder is er een nieuwe plantensoort op komst: de bagelplant.

Leestijd: 3 minuten

All-day breakfast maar bestel je een Rontbijt voor 11.01 uur dan…

Zeker de afgelopen jaren is het de trend om vaker buiten de deur te ontbijten of om onderweg even snel wat mee te pakken (zo schrijft FSIN in de foodmonitor 2024). En dat ontbijt niet altijd ’s ochtends plaats vind of niet altijd uit de traditionele belegde boterham hoeft te bestaan. Koren op de molen van Bagels & Beans, dat altijd al een uitgebreid assortiment voor ‘all-day breakfast’ aanbiedt: een powerontbijt, knapperige bagels, kokos ’yoghurt’ met mango, haverporridge en meer. Daarbij mag zeker niet een verkwikkende koffie van vers gebrande arabicabonen ontbreken.

Rontbijt® | Bij Bagels & Beans kent ontbijt geen tijd

Om de kickstart van de dag een boost te geven, besteedt Bagels & Beans met de voorjaarscampagne een maand lang extra aandacht aan het ontbijtmoment. Het eigenwijze merk zou zichzelf niet zijn als ze hiervoor geen nieuwe term in het leven roepen: maak kennis met Rontbijt®. Bij Bagels & Beans kent ontbijt geen tijd. Ze laten de gast heel de dag door rond genieten van bagels, koffie & geluk. Maar plaatst iemand tijdens de campagne vóór 11.01 uur ’s ochtends zijn bestelling? Dan krijgt diegene een voucher met unieke code. Door de code in te voeren op de bijbehorende actiepagina maken ze kans op puike prijzen. Winnaars worden 4 weken lang elke woensdag via de livestream op Instagram bekendgemaakt.

Verrassende ontbijtprijzen

Als je buiten de deur gaat ontbijten, is het wel zo fijn als het zonnetje schijnt. Mooi meegenomen dus dat de campagne start op 21 maart – de tweede dag van de lente en duurt t/m zondag 14 april. Vier weken lang worden de winnaars op woensdag bekendgemaakt via een livestream op Instagram. De prijzen? Officiële koffiekopjes en -schotels van Bagels & Beans, schoonmaakpakketten van Marcel’s Green Soap, weekendtickets voor muziekfestival Solar en boxen met tuinplanten. De planten zijn afkomstig van de kwekers van Plantje.nl. Daarover nog een spannend nieuwtje: zij zijn ook bezig met het kweken van een heuse bagelplant.

Bekijk hun video over deze campagne hieronder, (de tekst gaat verder onder de video).

Bagelplant

De bagelplant heet officieel Crustula peperomioides en is een kruising van de pannenkoekplant (Pilea peperomioides) en de monkey mask (Monstera adansonii). De platte ronde bladeren van de pannenkoekplant, samen met de kenmerkende gaten van de monkey mask geven de bagelplant zijn gewenste uiterlijk. De plant heeft namelijk een gat in het midden van het blad, net als een bagel.

De nieuwe plantensoort is het resultaat van de samenwerking tussen Plantje.nl en Bagels & Beans. Een logische match, want beiden zijn gek op alles wat groen is, groeit en bloeit. Een Bagels & Beans woonkamer laat zich dan ook kenmerken door het vele groen dat overal terugkomt. Planten in alle formaten, fier in een pot of heerlijk hangend aan het plafond. Om de groene liefde nog maar eens extra te verspreiden, krijgen lezers van nieuwsbrief BagelBites binnenkort 10 procent korting op een aankoop bij Plantje.nl. En tien geluksvogels die de Bagels & Beans Paasbox bestellen ontvangen gratis een brievenbus-koffieplantje. Als dat geen groen geluk is!

Wachtlijst voor dit plantje vind je hier.

We schreven veel vaker over inspiratie door Bagels & Beans.

Website: Bagels & Beans

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.