Bagelbreak | Het verwenmoment voor de thuiswerker

26-10-2020

  • Een Begelbreak bij Bagels & Beans

De horeca is dicht en we werken zoveel mogelijk vanuit huis. De beeldschermblues ligt op de loer: hoe voorkom je dat thuiswerkend Nederland wegkwijnt door een tekort aan keuvelkoffie en babbelbammetjes tijdens de lunch? Met een landelijke campagne roept Bagels & Beans thuiswerktalenten op om zichzelf te trakteren op een verwenmoment.

De winkel voor koffie, bagels en gelukmomentjes staat bekend om de eigenwijze kijk op de wereld. Zo ook nu, tijdens de tweede horecasluiting in korte tijd. ‘Hoe maak je daar het beste van?’, vroegen ze zich af bij Bagels & Beans. Het antwoord: met een landelijke campagne waarmee je mensen een hart onder de riem steekt. En ze laat weten dat ze zichzelf best op een verwenmoment mogen trakteren. De ingrediënten voor dat momentje-voor-jezelf-moment, bestel je online en haal je af bij een Bagels & Beans in de buurt.

Bagelbreak klinkt als muziek in de oren

Om de thuiswerkplek een beetje kantoortuingezelligheid mee te geven, luisteren veel mensen online radio tijdens de werkzaamheden. Op Sublime FM en een aantal digitale zenders hebben thuiswerkers vast de opvallende radiospot van de bagelbengels al voorbij horen komen. Verder is de campagne te zien op de socialmediakanalen van Bagels & Beans. Een geluksmoment bestellen kan hier!

Om het af te maken heeft Bagels & Beans een Spotify playlist gemaakt voor de thuiswerktalenten. Met de herkenbare muziek uit de vestigingen creëer je in je woonkamer het ultieme Bagels & Beans gevoel terwijl je geniet van je bagelbreak.

Bekijk hier hun campagne:

Website: Bagel & Beans

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.