Bagel Battle by Bagels & Beans

8-7-2019

  • Bagel BattleBagel Battle

Heb jij een geheim bagelrecept dat je stiekem eigenlijk wel met iedereen wilt delen? Bedenk jij de bijzonderste, gezondste of verrukkelijkste bagel van het universum? Zorg dan dat je meedoet aan de eerste editie van de Bagel Battle. De winnende bagelcreatie komt vanaf september zes weken lang bij alle Bagels & Beans in Nederland op het menu.

Eerste editie van de Bagel Battle

Sinds 1996 staat ‘ie in Nederland op de kaart: dat rare broodje met een gat erin en een smakelijke stapeling van verse ingrediënten, al dan niet in combinatie met de traditionele creamcheese. De afgelopen jaren kwamen er steeds weer nieuwe bagelverrassingen uit de koker van de bagelbengels. Van de beruchte Bugs Bagel met krekels en meelwormen tot de beroemde bagel Rookkippetje met avocado, basilicumdressing en pijnboompitjes. Maar nog niet eerder kreeg je de kans om jouw bagelidee werkelijkheid te laten worden.

‘Tot nu’, reageert een enthousiaste Ronald Bakker, medeoprichter van Bagels & Beans. ‘We zijn ontzettend benieuwd wat voor originele bagelideeën onze fans hebben.’ Iedereen mag meedoen, benadrukt hij. ‘Of je nu chef-kok bent of nog geen omelet kunt bakken.’ Creativiteit en originaliteit worden gewaardeerd. ‘Maar je bagelkunstwerk moet er natuurlijk wel aantrekkelijk uitzien en goed smaken. Onze gasten moeten er echt hun tanden in willen zetten.’

Hoe doe je mee aan de Bage Battle?

Meedoen aan de Bagel Battle is supersimpel en gaat in twee stappen. Stap 1: verzin een naam en beschrijf het recept. Stuur je bagelidee uiterlijk op zondag 28 juli naar bagelbattle@bagelsbeans.nl.  Uit de inzendingen kiezen professionele bagelkenners onder leiding van bageloog Ronald Bakker hun drie favoriete bagelcreaties. Vervolgens mag er via Instagram en Facebook op de genomineerde bagels worden gestemd. Dat is stap 2, want nu kun je vrienden, familie en bekenden oproepen om op jouw creatie te stemmen.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

Bagels & Beans heeft een eigen app waarin gasten sparen voor leuke en lekkere verrassingen. Je kunt bovendien je eigen tegoed opwaarderen of cadeau doen. Download de enige app die je nodig hebt voor liefde in de AppStore of Google Play Store.

Website: Bagels & Beans

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.