BACARDÍ® roept iedereen op om mee te doen aan de eerste remake van de wereldhit ‘Conga’

23-11-2020

  • BACARDI Conga Feat. You wit Meek Mill and Leslie Grace
  • Timor Steffens X BACARDI - Vide shoot
  • Timor Steffens X BACARDI - Vide shoot

Vanaf vandaag, 23 november 2020, daagt BACARDÍ® hun rum-fans over de hele wereld uit om ‘To Do What Moves You’ voor een kans om te verschijnen in de officiële videoclip van ‘Conga’ feat. Meek Mill, Leslie Grace, geproduceerd door Boi-1da.

Als onderdeel van hun nieuwe campagne ‘Conga feat. You’, maakt BACARDÍ® een remake van de wereldhit ‘Conga’ van Miami Sound Machine dat Emilio en Gloria Estefan wereldberoemd maakte. Sterartiesten Meek Mill en Leslie Grace herintroduceren samen met topproducer Boi-1da de Latin poptrack bij het moderne publiek. ‘s Werelds meest bekroonde rum roept alle muziek-en dansliefhebbers op om mee te doen.

‘To Do What Moves You’

Met een lange geschiedenis in de muziekindustrie, is BACARDÍ® verheugd om opnieuw rumdrinkers te verenigen via zang en dans. Dit jaar kunnen mensen van over de hele wereld een vitale rol spelen, want BACARDÍ® roept fans op om hun creatieve flair toe te voegen aan de ‘Conga Feat. You’ campagne.

Voor de remake nodigen Leslie Grace, Meek Mill en Boi-1da vocalisten en dansers uit om de Sound of Rum te omarmen door hun stemopname of dansvideo in te zenden voor een kans om in de officiële Conga-muziekvideo te verschijnen. De video zal te zien zijn in de week naar aanloop van de grootste muzieknacht van januari 2021.

Mee doen aan de remake van de wereldhit ‘Conga’?

BACARDÍ® heeft wereldwijde influencers ingeschakeld, waaronder één van de bekendste dansers van Nederland, Timor Steffens die heeft samengewerkt met wereldsterren als Michael Jackson, Madonna, Beyonce en Usher. Ook danseres, creator en influencer Celeste van Joost (ook wel bekend als Celmatique) doet mee om Conga-liefhebbers te rekruteren.

Vanaf 23 november tot 13 december zullen de Instagram accounts van @bacardi_nl, @meekmill, @lesliegrace, @boi1da en onze eigen talenten, @timorsteffens en @celmatique een link plaatsen naar een opnameplatform waar deelnemers hun zang of dans kunnen inzenden en vrienden kunnen uitnodigen.

Nadat de inzendingsperiode is gesloten op 13 december, zullen producer Boi-1da en BACARDÍ® uit alle inzendingen een selectie maken voor de officiële Conga-track en muziekvideo die eind januari wereldwijd gelanceerd wordt. Andere fans die hun zang of dans video hebben ingezonden zullen zichzelf in actie kunnen zien in een interactieve versie van de officiële Conga-muziekvideo die online beschikbaar is.

BACARDÍ® brengt mensen samen

“BACARDÍ® is een merk dat bloeit door mensen samen te brengen, en gezien de huidige stand van zaken in de wereld, wilden we een kans creëren om hen te verbinden door samen met BACARDÍ® deze wereldhit nieuw leven in te blazen, met goedkeuring van Emilio en Gloria Estefan zelf. Het is een eer om te werken met gepassioneerde multiculturele artiesten als Leslie Grace, Meek Mill en Boi-1da om mensen door muziek te verenigen met een iconisch nummer zoals Conga van de Estefan’s, en tegelijkertijd momenten en ervaringen te creëren waarmee mensen hun ware, authentieke zelf op een wereldwijd podium kunnen delen”. – Ned Duggan, Global Senior Vice President van BACARDÍ®.

Website: BACARDÍ®

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.