Are you MiPing ready? | Jansz. Rosé Sundays

3-5-2018

  • Jansz. Rosé Sundays
  • Jansz. Rosé Sundays
  • Jansz. Rosé Sundays
  • Jansz. Rosé SundaysMiP Rosé tijdens Jansz. Rosé Sundays
  • Jansz. Rosé Sundays

Vanaf de eerste zondag in juni kunnen gasten zich tijdens ‘Jansz. Rosé Sundays’ in een Provence ambiance wanen in de welbekende Negen Straatjes in Amsterdam. De eerste en derde zondag in juni, juli en augustus staan geheel in het teken van MiP Rosé en bijbehorende zomerse gerechten.

Jansz. Rosé Sundays  

De lunchkaart van Jansz. weet internationale flair te vertalen naar Hollandse nuchterheid en bestaat uit welbekende klassiekers met een moderne uitvoering. Executive Chef Jeroen Robberegt heeft voor Jansz. Rosé Sundays’ de reguliere lunchkaart aangevuld met passende specials zoals gerookte zalm op eiersalade, gegrilde kreeft met sinaasappelmayonaise en Côte de Veau met hasselback van de Big Green Egg barbecue.

Jansz. bestaat uit een verzameling van grachtenpanden en telt twee terrassen met aan één zijde uitzicht op de Keizersgracht, en de populaire Reestraat aan de andere. De voormalige bewoner van het pand was de 17-eeuwse kopersmid Volkert Jansz, een man met een verfijnde smaak en een scherp oog voor stijl. Het interieur verwijst hier en daar subtiel naar het rijke verleden van het pand zonder oog voor moderne stijl te verliezen.

Tijdens de zomermaanden is Jansz. dan ook een zeer aangename locatie om te vertoeven in de binnenstad van Amsterdam. Are you MiPing ready?

Jansz. Rosé Sundays vinden plaatst van 12.00 tot 17.00 uur op de volgende data: 3 en 17 juni, 1 en 15 juli, en 5 en 19 augustus.

Are you MiPing ready?

De smaakvolle MiP rosé heeft geur- en smaaknuances van rode vruchten en citrusfruit, naast een verleidelijk kruidenparfum. Zoals de naam verklapt (Made in Provence) komt deze lichtgekleurde wijn uit de Côtes de Provence; een regio die tevens bekend staat als de grootste roséproducent ter wereld. Tijdens Rosé Sundays zal deze wijn rijkelijk vloeien en is te bestellen per glas, fles of per magnum.

Website: Jansz.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.