Amzterdamit™ 0.0 | Unieke nieuwe 0.0 drankjes

29-1-2019

  • Amzterdamit ™ 0.0Amzterdamit ™ 0.0
  • Amzterdamit ™ 0.0 ginAmzterdamit ™ 0.0 gin
  • Amzterdamit ™ 0.0 rumAmzterdamit ™ 0.0 rum
  • Amzterdamit ™ 0.0 vodkaAmzterdamit ™ 0.0 vodka
  • Amzterdamit ™ 0.0 whiskyAmzterdamit ™ 0.0 whisky

Een Innovatie van het Nederlandse bedrijf Amzterdamit™ 0.0, zij ontwikkelden een unieke formule om Whisky, Gin, Vodka, Brandy, Tequila, en Rum te leveren met een zelfde smaak, reuk en ervaring als de echte alcohol producten maar op basis van 0.0 alcohol. Er zijn ook mixen verkrijgbaar: WSKI Ginger Ale, RHM Cola, TQLA Retboel en GHN Tonic.  Uniek is dat de alcohol uit het werkelijke product wordt onttrokken, en de “smooth bite” van de alcohol wordt vervangen door een combinatie van natuurlijke aroma’s. Op dit proces is ondertussen octrooi aangevraagd.

Amzterdamit ™ 0.0 | Het ontstaan van…

In navolging van het grote succes van de 0.0 introducties van o.a. Heineken, Bavaria en andere grote biermerken en de vanuit de politiek gewenste houding tot minder alcohol gebruik (zeker onder jongeren,) is Amzterdamit™ 0.0 ontwikkeld. Het product heeft de afgelopen periode veel aandacht gehad van de pers, en de food service en retail industrie zijn positief verrast. Het product is tijdens de Horecava 2019 geïntroduceerd voor de Europese markt en in mei wordt het in Azië geïntroduceerd en in juli in de Verenigde Staten. Eind 2019 willen ze bereiken dat Amzterdamit™ ook in de rest van de wereld geïntroduceerd is.

Buiten de food-service en retail en convenience industrie zijn ook vliegvelden en luchtvaartmaatschappijen geïnteresseerd, deze industrie kampt meer en meer met passagiers die problemen veroorzaken in vliegtuigen door overmatig drankgebruik.

Assortiment Amzterdamit™ 0.0

De smaken Tequila, Vodka, Gin, Rum, Whisky en Brandy allemaal gedistilleerd 0.0 van Amzterdamit™ 0.0 ORIGINAL zijn verkrijgbaar in 700 ml glas fles, De Amzterdamit™ Pre-Mix 250 ml in glas voor de Horeca en een 250 ml Slim-Can blik voor de Convenience en Retail industrie. Er zijn ook mixen verkrijgbaar: WSKI Ginger Ale, RHM Cola, TQLA Retboel en GHN Tonic.

Website: Amzterdamit™ 0.0

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.