Amazing Oriental | Kookdemonstraties Koreaanse keuken

19-4-2018

De Koreaanse keuken wint terrein en Amazing Oriental, de Aziatische groothandel, geeft kookdemonstraties voor horecaprofessionals. Gerechten uit dit Aziatische land waren al in opkomst, maar sinds de Olympische Spelen in Pyeongchang afgelopen winter stijgt de populariteit snel. Echt Koreaans koken is een vak apart, daarom geeft Amazing Oriental professionals tips tijdens kookdemonstraties die elke zondag van 15 april tot en met 14 oktober tussen 12.00 en 17.30 uur in haar vestiging in Duivendrecht worden georganiseerd.

K-Fish kookdemonstraties | Koreaanse keuken

“Het is niet gek dat de Koreaanse keuken zo populair is in Nederland”, vertelt Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental. “Hoewel deze keuken bekend staat om eenvoud, is ze met haar pure ingrediënten super gezond. Zeewier is er het meest gebruikte product. En ook dat eten we in Nederland steeds vaker.” Zeewier speelt dan ook de hoofdrol in de kookdemonstraties die Amazing Oriental organiseert. Dat doet de Azië-specialist in samenwerking met het Ministerie van Oceanen en Visserij. Een half jaar lang kan elke zondag inspiratie worden opgedaan én kan er worden geproefd.

One-stop-shop voor professionals

Amazing Oriental is de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland en voorziet tevens een groot deel van de horeca en professionals van Aziatische producten via de groothandelsvestigingen. Smaakvolle oosterse producten die worden geïmporteerd vanuit o.a. Thailand, China, Japan, Indonesië en Korea. Amzing Oriental verkoopt maar liefst 10.000 authentieke Aziatische A-merken. Die zijn ruim op voorraad en zijn bovendien verkrijgbaar in grootverpakkingen. Van verse groente en vis tot noedels, rijst, specerijen en non-food artikelen als serviezen. Daarmee is Amazing Oriental de one-stop-shop voor professionals.

Over Amazing Oriental

Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels 20 vestigingen waarvan twee groothandelsvestigingen en er werken meer dan 500 mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group staat in Hoofddorp (Broekermeerstraat 135). Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van 600 naar meer dan 10.000 authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor horecabedrijven en consumenten, geleverd door een modern distributiecentrum. Meer informatie over het bedrijf en de producten is te vinden op De kookdemonstraties vinden plaats bij Amazing Oriental in Duivendrecht, De Flinesstraat 6 – elke zondag van 15 april tot en met 14 oktober tussen 12.00 en 17.30 uur.

Website: Oriental Webshop

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.