Allerhande Kerstfestival in Utrecht door Albert Heijn

16-9-2015

In december organiseert Albert Heijn het Allerhande Kerstfestival. Een eigen foodfestival uit de koker van de grootgrutter.

Allerhande Kerstfestival

Albert Heijn organiseert een groot foodevenement in Utrecht op 11, 12 en 13 december. Het Allerhande Kerstfestival in het Spoorwegmuseum in Utrecht is ingericht op 40.000 bezoekers. Het evenement ligt in het verlengde van de populaire foodfestivals en zal de sfeer hebben van een kerstmarkt.

Workshops en inspiratie

Bezoekers aan het foodfestival kunnen tijdens workshops met de hulp van experts zelf aan de slag. Proeven, eten en drinken staan centraal. Saskia Egas Reparaz, directeur marketing & format van Albert Heijn licht de keuze voor het foodfestival toe: “Kerst is een jaren oud feest waarbij elk gezin zijn eigen tradities en gewoonten kent. Wij vieren al 128 jaar Kerst samen met onze klanten. Elk jaar helpen we hen met nieuwe ideeën, inspiratie en heel veel speciale kerstproducten. Dit jaar willen we onze klanten iets extra’s bieden met het Allerhande Kerstfestival. Het wordt het smakelijkste inspiratie-evenement voor de feestdagen. In voorbereiding naar Kerst kan iedereen daar extra ideeën op doen om zijn eigen bijzondere kerstfeest maken.”

Van borrel tot dessert

Met het Allerhande Kerstfestival kunnen bezoekers van alle leeftijden in de stemming komen voor kerst en zichzelf inspireren voor het kerstdiner. Van borrel tot dessert kunnen ze letterlijk en figuurlijk door het menu lopen. Samen proeven, deelnemen aan workshops, kijken naar live kooksessies door bekende koks en tips krijgen van experts.

Kerstwinkel

In de kerstwinkels is alles te kopen dat op het festival te zien is, maar bezoekers kunnen het ook thuis laten bezorgen of in de winkel reserveren. Naast inspiratie is er gedacht aan entertainment, gezelligheid en vermaak. In Winter Wonderland is er bijvoorbeeld een wensboom, een winter barbecue, kerststalletjes en glühwein. Ook is er een schaatsbaan en live-muziek.

Kaartverkoop

Op 5 oktober start de kaartverkoop. Kaarten zijn tien euro per persoon, inschrijven voor de kookworkshops kan via allerhandekerstfestival.nl.

Website: Allerhande Kerstfestival

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.