All day breakfast at The Egg Store

25-7-2016

The Egg Store is een all day breakfast concept waar ‘eggs any style’ worden geserveerd, zeven dagen per week. Sinds februari van dit jaar geopend en gevestigd op de Turfmarkt in Haarlem. Initiatief van Bas Lammersen en Michael Kras, ondernemers van Roast Chicken Bar.

Eggsperience bij The Egg Store in Haarlem

Het idee is afkomstig van het late opstaan op zondag, wanneer je zin hebt in een eitje maar dat nergens meer te krijgen is. Bij The Egg Store maakt het niet uit op welk tijdstip van de dag je een eitje eet, de store is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Het menu bestaat uit verschillende eiergerechten zoals de Roast Slicer, een brioche belegd met pulled chicken, koolsla, huisgemaakte cocktailsaus en een perfect spiegelei on top. Voor The Egg Store zijn eieren rock ’n roll in de keuken en dit is terug te zien in de diversiteit aan gerechten. Voor de gerechten worden uitsluitend Nederlandse vrije uitloop eieren gebruikt. Net als voor het interieur, haalt The Egg Store haar inspiratie voor de gerechten uit New York, Londen en Berlijn. Bij The Egg Store is het niet alleen genieten van allerlei soorten eiergerechten, er zijn ook verse sappen, home made limonade en Bloody Mary’s om de Eggsperience compleet te maken!

Website: The Egg Store

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.