ADE Cocktail Guide van The Entourage Group

7-10-2022

  • The Yuzu bird cocktail by IZAKAYA Asian Kitchen & BarThe Yuzu bird cocktail by IZAKAYA Asian Kitchen & Bar
  • THE DUCHESS – the cocktail 'Golden Autumn'THE DUCHESS – the cocktail 'Golden Autumn'
  • The cocktail 'Take me to Hawaii' by MOMOThe cocktail 'Take me to Hawaii' by MOMO
  • MR PORTER - cocktail 'A Foxy Thing'MR PORTER - cocktail 'A Foxy Thing'
  • THE BUTCHER Social Club – the cocktail 'Cordial Beat'THE BUTCHER Social Club – the cocktail 'Cordial Beat'
  • Espresso Martini Boozy milkshake at THE BUTCHEREspresso Martini Boozy milkshake at THE BUTCHER

It’s almost time for ADE again! Tussen 19 en 23 oktober kleurt Amsterdam geel en dat kan maar één ding betekenen; Amsterdam Dance Event. Speciaal voor deze week hebben de restaurants van The Entourage Group een ‘ADE Cocktail Guide’ voor de stad samengesteld en wordt er aan elk menu een special toegevoegd. Wie in de stemming wilt komen voor of na een feestje, weet dus waar die naar toe moet.

Leestijd 2 minuten

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar | Yuzu bird cocktail for the ADE Cocktail Guide

Bij de Aziatische hotspot IZAKAYA vloeien de cocktails rijkelijk en worden de meest bijzondere creaties hier voor je klaar gemaakt. De populaire bar is een van de must-go spots als het gaat om socializen en bijzondere cocktails drinken. En uiteraard kan IZAKAYA niet ontbreken in deze ‘cocktail guide’. Voor Amsterdam Dance Event heeft het restaurant een special gemaakt die uiteraard gemaakt wordt op basis van het Japanse Shõchu en samen met het ingrediënt Yuzu, wordt het een verrassende cocktail vol Aziatische smaken; Yuzu Bird Martini. Dus alle dansliefhebbers opgelet, want met dit drankje sta jij zeker binnen no-time voor de dj.

THE DUCHESS | Golden Autumn

Bij het Michelinsterren restaurant THE DUCHESS spelen niet alleen prachtige producten de hoofdrol, maar ook de cocktailkaart zorgt voor een adembenemende ervaring. THE DUCHESS heeft al meerdere awards binnengesleept en behoort daarmee tot één van de bar-hotspots in Amsterdam. Tijdens Amsterdam Dance Event ben je hier dan ook zeker aan het juiste adres voor een cocktail of twee. Speciaal voor deze week hebben de barmannen een drankje samengesteld die naast de kaart geserveerd wordt; Golden Autumn voor de ADE Cocktail Guide. Deze cocktail is in de week van 19 oktober tot en met 23 oktober de ster van de show. Je komt hiermee perfect in de mood en zorgt ervoor dat je het eenvoudig vol kunt houden tot in de vroege uurtjes.

MOMO Restaurant, Bar & Lounge | Take me to Hawaii

De bruisende hotspot MOMO is je go-to locatie voor of na een feestje tijdens Amsterdam Dance Event. De populaire bar zorgt ervoor dat je snel in de sfeer komt, terwijl je nipt aan één van je favoriete cocktails. Terwijl de resident dj de lekkerste plaatjes draait en je zo direct dat échte party-gevoel bezorgd, shaken de bartenders een lekkere cocktail voor je. Voor Amsterdam Dance Event bezorgt MOMO wat tropische sferen met een special; Take me to Hawaii. Deze cocktail bestaat onder andere uit: wodka en een siroop van kokosnoot. Na dit drankje verlang je gegarandeerd dorstig naar meer.

MR PORTER | A Foxy Thing

Met een indrukwekkend uitzicht op het Paleis en De Dam is de bar van MR PORTER op elk uur van de dag levendig en transformeert deze plek tot een sexy en verrassend gegeven. En dat is exact waar het om draait tijdens Amsterdam Dance Event. Zoals we van dit restaurant kunnen verwachten wordt ook hier een speciale cocktail aan de ADE Cocktail Guide toegevoegd, waar je spontaan van begint te dansen; A Foxy Thing. Deze cocktail vervaagt de grenzen tussen bar en keuken waardoor je hier perfect terecht kunt voor uitsluitend een drankje. Gezien de centrale locatie, rol je daarna zo door naar je volgende feestje.

THE BUTCHER Social Club | Cordial Beat

De meest Urban Playground tijdens Amsterdam Dance Event is beslist THE BUTCHER Social Club. In deze full-service speeltuin komen nachtbrakers en vroege vogels samen. En exact op basis daarvan heeft deze trendy burgerbar een cocktail samengesteld die een niet al te hoog alcoholpercentage bevat en dat maakt dit de perfecte spot voor een easy going cocktail. Dus voor diegene die net klaar zijn met feesten of die juist net beginnen, de Cordial Beat past bij elke gelegenheid. De cocktail wordt gemaakt op basis van Bombay Sapphire en Iced Tea. Uiteraard zorgt een dj voor de nodige beats tijdens je bezoek.

THE BUTCHER | Espresso Martini Boozy milkshake

Heb je wel eens van een Espresso Martini gehoord die geserveerd wordt als boozy milkshake? Wie weet heb jij dit altijd al eens willen proberen. En nu is dit je kans! Dat het bij de trendy burgerbar THE BUTCHER allemaal draait om haute fastfood is je inmiddels (misschien) wel bekend. Maar wist jij dat hij ook boozy milkshake serveert? En speciaal voor Amsterdam Dance Event heeft THE BUTCHER een variant bedacht met een van de meest populaire cocktails; Espresso Martini. Tussen 19 en 23 oktober bestel je bij de locatie van de Albert Cuypstraat en Negen Straatjes deze special. Maar je kan natuurlijk ook eenvoudig via UberEats de milkshake thuis laten bezorgen, mocht je de avond er voor iets te diep in het glaasje hebben gekeken.

We schreven in 2017 over een actie van Febo tijdens het Amsterdam Dance Event.

Website: The Entourage Group

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.