A’DAM de nieuwe multifunctionele toren

13-5-2016

Toren Overhoeks wordt momenteel getransformeerd van voormalig Shell kantoor in een verticale stad. Na 40 jaar van afzondering wil A’DAM de toren openstellen en het grote publiek laten genieten van deze unieke plek in Amsterdam. In de nieuwe kroon van de A’DAM toren komt A’DAM Lookout, een iconisch observatieplatform, een attractie die volgens de ontwikkelaars tot nu toe ontbreekt in de stad.

Functionaliteit van A’DAM

Er kan veel gedaan worden in A’DAM. ’s Avonds kun je hier drinken en dansen in Madam. Op de 19e verdieping komt het 360 graden ronddraaiend restaurant Moon en op de 16e een dubbelhoge ruimte voor bijvoorbeeld exposities, congressen of product lanceringen. Ook kan je hier trouwen tegen het mooiste decor van de stad. Verder biedt A’DAM plaats aan Sir Adam, een hotel met 110 kamers, een gym en bruisende living lobby die plaats biedt aan een bar, restaurant (Butcher Social Club) en een ‘Beergarden’. Deze lobby zal 24 uur per dag open zijn. In een nieuwe ondergrondse ruimte zal Shelter gerealiseerd worden, een club en ruimte voor exposities of bijeenkomsten.

Toonaangevend in music & dance

A’DAM staat ook voor Amsterdam Dance And Music. De toren wordt de thuisbasis van internationaal toonaangevende creatieve bedrijven in deze belangrijke groeisector. Onder meer ID&T, Massive Music, Q-Dance en Gibson zullen zich hier vestigen maar er wordt ook ruimte geboden aan A’DAM Works, een tweetal verdiepingen die plaats bieden aan kleinere bedrijven en nieuw talent in de muziek- en creatieve sector. In A’DAM & Co op de 18e verdieping kan er dag en nacht genetwerkt worden in een mooie loft met eigen dakterras.

De eerste horecaconcepten zullen naar verwachting half mei geopend worden.

Website: A’DAM

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.