Accor hotels | Visuele tijdlijn van hotelkamers door de jaren heen

11-9-2017

  • Hotelkamer 1950AcoorHotels Hotelkamer 1950
  • Hotelkamer 1970AccorHotels Hotelkamer 1970
  • Hotelkamer van de toekomstAccorHotels Hotelkamer van de toekomst

Accorhotels heeft een visuele tijdlijn van hotelkamers gemaakt. Een reis door de tijd, die de technologische en interieur ontwikkelingen binnen de hotelkamer van afgelopen eeuw in beeld brengt. Daarnaast heeft AccorHotels een voorzichtige schets van de hotelkamer van de toekomst gemaakt met #Hotelroom2030. Benieuwd hoe zij deze hotelkamer zien?

Visuele tijdlijn van de ontwikkelingen in de hotelkamer

Of je nu op zakenreis gaat of op vakantie vertrekt naar een droombestemming ver van huis, op reis draait alles om ontspanning, luxe en sfeer. Je staat er natuurlijk niet regelmatig bij stil, maar door de jaren heen zijn hotelkamers juist om die reden veel veranderd. Zowel de technologie op de kamer als het interieur zijn vaak van alle gemakken voorzien, zodat vakantiegangers optimaal kunnen genieten van hun welverdiende rust.

In samenwerking met Lobke Elbers (Industry expert in travel & hospitality) en Patrick Kooiman (schrijver bij interiorator.com), maakte AccorHotels deze tijdlijn door de afgelopen eeuw. Met in de hoofdrol de veranderingen in het hotelinterieur en de techniek op de hotelkamers. Van petroleumlampen en het eerste koffiezetapparaat op de kamer, naar flinterdunne televisies, gratis Wifi en misschien zelfs wel suites met een Augmented Reality omgeving

Website: AccorHotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.