Accessoires voor de wijnkaraf van Screwpull

23-10-2014

  • screwpull wijn beluchter

De fabrikant van hoogwaardige wijnaccesoires ‘Screwpull’ introduceert een handige beluchter. Het nieuwe gadget is een doordachte beluchter die je in elke wijnkaraf kan plaatsen. Door de wijn langs deze beluchter te gieten komt er optimaal zuurstof bij de wijn. Het heeft draaiende ribbels rondom, wat de wijn langs te zijkant van de karaf leidt. Het beluchten van de wijn wordt gedaan om de verborgen aroma’s in jonge wijn te laten vrijkomen en om de tannine af te ronden. Hierdoor wordt de smaak van de wijn soepeler en aangenamer. De beluchter van Screwpull is in verschillende versies verkrijgbaar: in aardewerk of metaal en in de kleuren zwart, zwartnikkel en zilver. Screwpull is onderdeel van het merk Le Creuset, de fabrikant van gietijzeren pannen uit Noord-Frankrijk en de beluchter zal ook onder dat merk op de markt worden gezet.

Andere wijnaccesoires

Tegelijk met de beluchter introduceerde Screwpull ook RVS parels en een wijnkaraf. Met de RVS parels kan je gemakkelijk de wijnkaraf reinigen, door deze in water voorzichtig langs te rand te draaien. De wijnkaraf heeft een uitholling in de bodem wat zorgt voor een betere grip bij het uitschenken.

De producten zijn te koop bij de betere wijnhandel, kook- en huishoudwinkels of via de website van Le Creuset.

Website: Le Creuset

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.