Aangebrande citroen op pizza? | Round Table Pizza® introduceert de ‘Charred Lemon Chicken Pizza’

5-7-2021

  • New Charred Lemon Chicken at Round Table Pizza

De limited time only pizza maakt deel uit van hun nieuwe zomermenu met onder meer ‘Charred Lemon Chicken Wings’ en ‘Charred Lemon Chicken Salad’. Round Table’s nieuwe limited time ‘Charred Lemon Chicken Pizza’ wordt bereid met handgerold deeg, romige citroensaus, spinazie, Round Table Pizza’s gepatenteerde drie-kazenmelange, knoflook, gegrilde kip met citroenpeper, courgette, tomaten, rode ui, aangebrande schijfjes citroen, snippers Parmezaanse kaas en lente-uitjes.

Het klinkt als een gourmet pizza met een heerlijke zomerse smaak, die we nog niet eerder hebben gespot. En we hebben in de loop der jaren al veel pizzasmaken gespot. In 2014 maakten we een lijstje van 10 verschillende pizza’s, met bijvoorbeeld verse truffel, verse tonijn, Tandoori kruiden, nutella en zelfs een ontbijtpizza. De laatste maak ik nog steeds voor speciale gelegenheden. Maar de Charred Lemon Chicken Pizza is een nieuwe combinatie voor ons. Inspiratie voor andere pizzeria’s? ^Marjolein

Leestijd: 1 minuut

The Charred Lemon Chicken Pizza

De Charred Lemon Chicken Pizza is verkrijgbaar in Extra Large, Large, Large Pan, Medium, Personal en Stuffed Crust. Om de zomerse combinatie af te maken, werkt Round Table samen met Truly Hard Seltzer. Zij bieden bij deze pizza een six pack of losse blikjes van hun aardbeien- en citroenthee Hard Seltzer.

“Onze nieuwe Charred Lemon Chicken Pizza, wings en salade bevatten seizoensgebonden smaken en een verfrissende draai aan ons beroemde menu”, zegt Annica Conrad, Chief Marketing Officer van de Global Franchise Group. “Met stijgende temperaturen en mensen die druk zijn met zomeractiviteiten, is deze reeks heerlijke aanbiedingen perfect voor een gemakkelijke maaltijd en een absoluut hoogtepunt tijdens uw zomerbijeenkomst. Sla het koken en barbecueën over en laat Round Table Pizza het menu regelen”.

Over Round Table Pizza®

Geïnspireerd op de eer, moed en feestvreugde van de Ridders van de Ronde Tafel, zijn de pizza’s van Round Table Pizza® al meer dan 60 jaar een toewijding aan kwaliteit en authenticiteit en hebben ze de reputatie van ‘Pizza Royalty™’ verdiend. Met meer dan 430 restaurants in de Verenigde Staten is Round Table Pizza onderdeel van de gemeenschap. Ga voor informatie over franchising naar Round Table Pizza Franchise.

Website: Round Table Pizza

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.