A Fish Named Fred bier l Samenwerking met Bierbrouwer Dutch Bargain

25-2-2020

  • 'A Fish Named Fred'- biertje
  • 'A Fish Named Fred'- biertje
  • 'A Fish Named Fred'- biertje

Nederlands modemerk A Fish Named Fred was in 2017 al een samenwerking aangegaan met het fameuze Haarlemse Jopen bier om hun eigen limited edition Black tail IPA uit te brengen binnen de ‘Craftsmanship’ lijn en hebben deze bierbrouw trend eind 2019 nieuw leven ingeblazen doormiddel van een nieuwe samenwerking met bierbrouwer Dutch Bargain uit Zeeland. Het nieuwe ‘A Fish Named Fred’-bier moet klanten een nieuwe impuls geven om de winkels te bezoeken.

“Vorig jaar sprongen we samen in de diepe vissenkom. Ons ‘Dutch Bargain’ bier in het jasje van ‘A Fish named Fred’. Letterlijk. De gedurfde en kleurrijke patronen van het modewerk pasten perfect bij onze brouwstijl en natuurlijk onze ‘full sleeve’ bier flesjes. Na niet lang te spartelen hebben we samen gekozen voor een blond bier, in verschillende designs gegoten”, aldus Dutch Bargain.

Zou jij geen biertje lusten terwijl je aan het passen bent?

Bier

De redactie van horecatrends heeft dit exclusive limited edition biertje mogen proeven! Het is een zachte blond Ale bier met citrus aroma’s en een verfrissende en licht ziltige afdronk. Het alcoholgehalte ligt op 7,2% en het bier is alleen verkrijgbaar in flesjes van 33cl in 6 verschillende designs in de webshop en de ‘A Fish named Fred’ winkels.

Blurring

Steeds meer mensen en merken in verschillende sectoren stappen af van het traditionele model waar ze alleen binnen de kaders van hun eigen producten denken. Zo zijn er bijvoorbeeld al wasserettes waar je ook kunt eten terwijl je wacht en schoenenwinkels waar je zelfs je haren kunt laten knippen. Daarnaast is het heel normaal geworden dat je in verschillende woonwinkels kunt lunchen of zelfs dineren, allemaal om in te spelen op de behoeften van de klant. Ondanks dat het al een aantal jaar heel breed wordt toegepast kunnen uitdagende collabs zoals dit kledingmerk dat een  limited edition bier uitbrengt nog steeds zorgen dat een merk boven de massa uitspringt.

Website: A Fish Named Fred & Dutch Bargain

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.