8.000m² aan wellness en sportfaciliteiten | Spa Lyon Plage

3-2-2022

  • Espaces de détente - Hammam - © Alexandre Moulard
  • Espaces de détente - Sanarium © Alexandre Moulard
  • Hydrojet © Max Coquard BestJobers
  • Le Grotto - Bassin intérieur de détente © Alexandre Moulard
  • Salle cours collectifs © Alexandre Moulard

Voor de echte sauna fans een locatie die je moet bezoeken. de Spa Lyon Plage in Hôtel Lyon Métropole ****. En als je naar het zuiden gaat, kom je toch langs Lyon!

Dit Spa complex is voor 7 miljoen euro verbouwd tot de grootste city spa in Frankrijk. Met in totaal 600 m² met hamams, sauna’s, sanariums, voetbaden, een ijsfontein, infrarode banken en de ‘Grotto’, een zwembad van 200 m² met watervallen, Hydro massage jets en bubbel baden.

Leestijd: 2 minuten

Een zeer geavanceerde spa voor totale ontspanning | Spa Lyon Plage

De Spa Lyon Plage, die al bekend stond om zijn faciliteiten (binnenbad van 25 m, Olympisch buitenbad van 50 m, Hydro massagebaan buiten, exclusieve Iyashi-ruimte, coaching ruimtes, enz.), is uitgebreid met nieuwe ruimtes en technologisch hoogwaardige apparatuur die comfort en verfijning combineren. 600 m² is gewijd aan wellness-voorzieningen met hamams, sauna’s, sanariums, voetbaden, stalagmiet-ijsfontein, infraroodfauteuils en ‘The Grotto’, een mineraal zwembad van 200 m², voorzien van watervallen, Hydro massagestralen en bubbelbaden.

Veel uitgebreide coach activiteiten

Een nieuwe ruimte voor collectieve coaching, uitzonderlijk vanwege zijn afmetingen (8 m hoog, 250 m2 vloeroppervlak). Hier worden de hele dag tal van sportactiviteiten onder toezicht van gecertificeerde docenten aangeboden zoals: pilates, crosstraining, yoga, Swiss Ball class, rekoefeningen, enz. Aan de ruimtes waarin cardiotraining en krachttraining wordt gegeven, de ruimte voor persoonlijke coaching en de bestaande outdoor tennisbaan zijn een nieuwe fietsruimte en twee badmintonbanen toegevoegd. Boven is een nieuwe ruimte van 450 m² volledig gewijd aan wellness- en beautybehandelingen. Klanten worden uitgenodigd om de kenmerkende behandelingen bij Spa Lyon Plage zoals de Cinq Mondes-massages, behandelingen en rituelen, de Shiseido-behandelingen en vanaf dit jaar de LPG®-gezichts- en lichaamsbehandelingen te komen ontdekken.

Bekijk de video hieronder:

Website: Lyon Plage

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.