10 Valentijnsdag campagnes die je laten glimlachen

12-2-2021

 • heart-shaped Detroit-Style pizzas, Jet's Bread®, and Cinnamon Stix.

Een bijzondere Valentijnsdag dit jaar, we kunnen onze geliefden niet vanzelfsprekend zien en samen uit eten gaan zit er al helemaal niet in. Wij hebben gekeken naar die bedrijven die met hun Valentijnsdag campagne alsnog een lach op je gezicht toveren. Zij hebben hun creatieve breinen aan het werk gezet om een twist te geven aan het welbekende Valentijnsdag recept. Wij hopen dat ook jij bij sommige moet glimlachen! En wie weet is het inspiratie voor andere feestdagen of volgend jaar!

Als je meer inspiratie nodig hebt, kijk vooral ook eens op ons Pinterest Board of naar onze  ‘Kleine Gastvrije Gebaren voor Valentijnsdag. Je kunt natuurlijk ook altijd zoeken op Valentijnsdag op onze website!

 1. “Will Delive-roo be my Valentine” campagne in Singapore

Bezorgdienst Deliveroo werkt dit jaar weer samen met KFC voor een Valentijnsdag-campagne in Singapore. Met de campagne “Will Delive-Roo Be My Valentine” kunnen klanten hun date verrassen met een limited edition KFC-bucketring.

Een woordvoerder van Deliveroo zei dat het idee van de campagne en de ring is bedacht door het PR-bureau van Deliveroo, AKA Asia. De handgemaakte ring is ontworpen en gemaakt door Geraldine Cassandra Tan van het lokale sieradenmerk Gemnesis. De foodies en fans van zowel Deliveroo als KFC zullen de Valentijnsdagcombinatie een dag van tevoren moeten bestellen om de maaltijd en ring op 14 februari te laten bezorgen.

 1. Lay’s Chocolade Chips voor Valentijnsdag

Lay’s heeft special voor Valentijnsdag een zak met chocolade bedekte chips gemaakt en het merk geeft fans de kans om zo’n zak te bemachtigen via sociale media. De zoete, limited edition ‘Chocolate Covered Wavy Lay’s’ wordt omschreven als “een zalige harmonie van rijke melkchocolade met een perfecte hoeveelheid zeezout met de lichte knapperige smaak van Lay’s chips.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lay’s (@lays)

 1. Tinder en Deliveroo komen met matchmaking service | Profielen van lokale singles in QR code bij je bestelling

Tinder is een partnerschap aangegaan met Deliveroo voor een Valentijns-datingservice die QR-codes print op bezorgdozen naar de profielen van lokale singles. Het initiatief komt nadat Tinder een stijging van 84% meldde in de bio’s van het woord “take away”.

Wanneer je bij één van de vijf “Wingstop”-restaurants op Deliveroo bestelt, kunnen klanten zich aanmelden voor de “DeliverDate” -service, wat betekent dat hun levering aankomt met QR-codes voor Tinder-profielen van zes personen die op de doos zijn gedrukt. Op 13 en 14 februari zullen er duizend profielboxen verkrijgbaar zijn bij Wingstop-restaurants in de Londense wijken Battersea, Kentish Town, Gloucester Road en Croydon, evenals in Birmingham. In de hele campagne worden dertig singles uitgelicht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Deliveroo (@deliveroo)

 1. Bud Light heeft een hartvormige geschenkdoos voor Valentijnsdag met 12 blikjes

Roses are red, Bud Light is Blue…. Voorafgaand aan Valentijnsdag komt Bud Light met een hartvormige biergeschenkdoos die genderneutraal is en dient als een uitnodiging om een biertje (of twee) te delen. In Bud Light Valentijnsdagdoos kunnen 12 koude blikjes Bud Light, maar die moeten wel apart worden gekocht. Perfect als last-minute cadeau voor bij een simpel dinertje of samen een film kijken thuis, de box kon online worden besteld. 

 1. Ikea’s “pikante” Valentijns post

Zo simpel, maar toch denken wij dat restaurants het veel beter kunnen doen met eten, op hun Instagram en TikTok! Dit jaar maakt Ikea reclame voor hun stoelen, op een manier die suggereert dat het om meer gaat dan alleen stoelen, of het is gewoon een onschuldige maar slechte manier om meubels te stapelen? Hoe dan ook, de advertentie laat de essentie van Ikea goed zien; minimalistisch en toch innovatief.

 1. Vodafone belt gewoon om te zeggen dat ze van je houden

Dit jaar maakt Vodafone goed gebruik van hun al rode merkkleur en van bestaande songteksten. Ze hebben een humoristische advertentie gemaakt om iemand te vertellen dat je van hem houdt. Door te laten zien op hoeveel verschillende manieren je tegenwoordig contact kunt opnemen op basis van de songtekst “I Just … To Say I Love You”.

 1. Hartvormige pizza’s van Jet’s

Op zondag 14 februari verkoopt Jet’s Pizza® door heel Amerika hartvormige pizza’s, Jet’s Bread® en Cinnamon Stix. De hartvormige pizza in Detroit-stijl is perfect voor twee en bevat premium mozzarella en een topping. “Je valentijn zal bij de eerste hap verliefd worden als je onze hartvormige pizza’s, Jet’s Bread® en Cinnamon Stix cadeau doet”, zegt John Jetts, president van Jet’s America, Inc. “Onze Valentijnsdagpromotie is leuke en smakelijke manier om je geliefde te verwennen.” Leuk zijn ook de codes waarmee je deze hartvormige producten kunt bestellen: Heart-Shaped Pizza – code: LOVE; Heart-Shaped Jet’s Bread® – code: BEMINE; Heart-Shaped Cinnamon Stix – code: SWEET

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jet’s Pizza (@jetspizza)

 1. Noosa’s onnodige Valentijnsdaggadget

Dit jaar werken Noosa Yoghurt en Matty Benedetto van Unneccessary Inventions samen om een reeks eigenzinnige Valentijnsdaggadgets te creëren die fans kunnen gebruiken. Het idee achter de uitvindingen is dat mensen met de regels van de ‘social distance’ in acht genomen toch samen van hun yoghurt kunnen genieten. Om de gadgets te winnen konden fans meedoen aan de actie via de website van Noosa.

 1. Neil Edley’s eetbare gebroken hart

Valentijnsdag is meestal een feestdag voor verliefde mensen, maar hoe zit het met degenen die zojuist hun hart hebben gebroken? Voor deze groep heeft Neil Edley een 12 ounce melkchocolade ‘pizza’ gemaakt, bedekt met pretzels, koekjes en chips, die wordt geleverd met een eigen houten hamertje. Het idee is om de pizza kapot te maken, zodat je al je negatieve gevoelens kunt loslaten tijdens een lekkere smashsessie.

 1. Diner Date met je geliefde viervoeter

De meeste mensen associëren Valentijnsdag met chique restaurants en bloemen, maar wat als je trouwe viervoeter in geen van beide geïnteresseerd is? BarkBox heeft een doos gemaakt met verschillende Valentijnsdag geïnspireerde traktaties en speelgoed voor uw huisdier, zodat u deze speciale dag samen thuis kunt vieren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ford (@fordthebass)

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.